GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Νέντβεντ σε Τότι

Τη δική του απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ρόμα αδικήθηκε από τον Τζιανλούκα Ρόκι στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους έδωσε ο Πάβελ ...


Τη δική του απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η Ρόμα αδικήθηκε από τον Τζιανλούκα Ρόκι στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους έδωσε ο Πάβελ Νέντβεντ, ο οποίος παράλληλα στάθηκε και στις δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι.
Ο πρώην χαφ και τωρινός παράγοντας της «Γηραιάς Κυρίας» υποστήριξε ότι ο αρχηγός των Ρωμαίων δεν αγωνίστηκε ποτέ σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι οι «μπιανκονέρι» και για αυτό τον λόγο είπε τα όσα είπε μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
«Κάθε φορά σέρνουν στο χορό την Γιουβέντους για καταστάσεις που δεν την αφορούν άμεσα. Τα λόγια του Φραντσέσκο, που τον εκτιμώ επειδή είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής, με κάνουν να θυμώνω.
Εκείνος δεν έχει έρθει να παίξει σε μία ομάδα τόσο μεγάλη όπως η Γιουβέντους και για αυτό δεν καταλαβαίνει αυτά που λέει. Εάν παίξεις ή δουλέψεις για τη Γιουβέντους, τους έχεις όλους εναντίον σου.
Και προσθέτω: αυτό επηρεάζει επίσης και τη συμπεριφορά των διαιτητών που φοβούνται να δώσουν ένα σφύριγμα υπέρ μας.
Εάν ο αρχηγός της δικής μου ομάδας πει αυτά που είπε ο Τότι στην 6η αγωνιστική, δεν ξέρω αν θα παρέμενε αρχηγός», τόνισε αρχικά ο Τσέχος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης:
«Μπορεί κάποιος να πει ότι το πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί στην 6η αγωνιστική; Εάν από εδώ και πέρα συμβεί κάτι άλλο τι θα κάνουμε; Και σας λέω ότι ο Ρόκι είναι από τους πιο ικανούς διαιτητές που έχουμε στην Ιταλία.
Χρήση τεχνολογίας; Είμαι αντίθετος: θα αφαιρέσουμε την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Η επαφή Χολέμπας-Μαρκίζιο είναι πέναλτι για μένα, υπάρχει σπρώξιμο.
Το πέναλτι στον Πογκμπά; Το να μιλάμε για εκατοστά μου φαίνεται γελοίο. Ο Ρόκι βλέπει πως ο Πογκμπά είναι πάνω στη γραμμή και αποφασίζει να σφυρίξει το πέναλτι. Για μένα είναι ξεκάθαρο πέναλτι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση