GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Ελλάδα του μεγαλείου σου και της γραφειοκρατίας σου

Σε καταγγελία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίσυρος, προχώρησε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς ...

Σε καταγγελία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νίσυρος, προχώρησε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επισκέφθηκε το νησί.

«Ελλάδα του μεγαλείου σου και της γραφειοκρατίας σου! Γιατρός γενικής Ιατρικής, που θέλει να υπηρετήσει στη Νίσυρο, (πραγματικό λαχείο σε εποχές άρνησης γιατρών να πάνε σε νησιά) αδυνατεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτό το νησί του Αιγαίου που τον έχει ανάγκη, γιατί τα χαρτιά έχουν κολλήσει κάπου στην Οδό Θηβών του νομού Αττικής, στην Β΄ ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου!», ανέφερε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε:

«Είναι κατάντια για τα αυτονόητα πράγματα που αφορούν σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες, να χρειάζεται ένας Δήμαρχος να παρακαλάει Βουλευτή και ένας Βουλευτής να παρακαλάει δημόσια τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας και εν προκειμένω τον αναπληρωτή Υπουργό Λεωνίδα Γρηγοράκο. Ελπίζω, ότι το θέμα θα τελειώσει εδώ».

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση