GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα ναρκωτικά έγινε η άγρια δολοφονία στη Θήβα - Πως έγινε το φονικό

Ο καβγάς και η διαφωνία για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών μεταξύ δυο φίλων τοξικομανών κατέληξε σε άγρια δολοφονία - Πως έγι...




Ο καβγάς και η διαφωνία για την αγοραπωλησία των ναρκωτικών μεταξύ δυο φίλων τοξικομανών κατέληξε σε άγρια δολοφονία - Πως έγινε το φονικό στη Θήβα...

Μέσα σε λιγότερο από μια ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να βρουν το δολοφόνο του 40χρονου που βρέθηκε το πρωί νεκρός μέσα σε ένα πρόχειρο ιδιόκτητο πάρκινγκ σε οικόπεδο της οδού Κάδμου στη Θήβα.

Οι αστυνομικοί από τους πρώτους υπόπτους που προσήγαγαν για ανάκριση ήταν και ο 29χρονος δράστης, το σπίτι του οποίου είναι πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος και ήταν φίλος του θύματος αφού και έκαναν παρέα, έχοντας κοινό παρανομαστή την εξάρτηση από τις ουσίες.

Πως έγινε το φονικό
Οι δυο φίλοι είχαν δώσει ραντεβού κοντά στο σπίτι του δράστη, στο απόμερο αυτοσχέδιο πάρκινγκ, όπου βρέθηκε το πτώμα του 40χρονο σήμερα το πρωί από έναν περίοικο, που πήγαινε βόλτα το σκύλο του.

Το ραντεβού ήταν γύρω στις 11:00΄ για την αγοραπωλησία, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ομαλά και δυο φίλοι τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Τότε ο 29χρονος έβγαλε έναν μαχαίρι και κάρφωσε τον 40χρονο στο λαιμό, το θώρακα και την κοιλιά. Στη συνέχεια επέτρεψε στο σπίτι και προσπάθησε να εξαφανίσει το μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα.

Το πρωί όμως μόλις ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς ως βασικός ύποπτος έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και έτσι λίγη ώρα αργότερα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον 40χρονο.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση