GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαλούμ! Δεν ειδοποίησαν τον Λοβέρδο για την δοξολογία της εθνικής επετείου...

Ενα απίστευτο αλαλούμ σημειώθηκε το πρωί καθώς η δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου,...

Ενα απίστευτο αλαλούμ σημειώθηκε το πρωί καθώς η δοξολογία στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, τελέστηκε χωρίς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο. Και αυτό γιατί δεν οι αρμόδιοι τον ενημέρωσαν!
H δοξολογία καθυστέρησε να ξεκινήσει αλλά κανείς δεν ειδοποίησε τον υπουργό ο οποίος κατέθεσε στεφάνι και έκανε την εμφάνισή του στο Σύνταγμα για την μαθητική παρέλαση.

Ειδικότερα, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της απουσίας του από την δοξολογία εκείνος απέδωσε την απουσία του σε κακή συνεννόηση με τους συνεργάτες του, καθώς κανείς δεν τον ειδοποίησε ότι έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία.
Μάλιστα μετά το τέλος της παρέλασης, ο υπουργός διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση, την οποία ανέθεσε στην διευθύντρια διοικητικού του Υ.ΠΑΙ.Θ κ. Διονυσοπούλου, σχετικά με τις παραλείψεις που υπήρξαν στο πρόγραμμά του για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση