GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Η παρέμβαση Χρυσοχοΐδη ήταν εκτός τόπου και χρόνου

Σαφείς αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας. Μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» σημείωσε ότι «το Π...


Σαφείς αιχμές κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη άφησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας. Μιλώντας στον «Αθήνα 9,84» σημείωσε ότι «το ΠαΣοΚ δεν μπορεί πλέον να έχει την πολυτέλεια να συνεχίζει την τραυματική εμπειρία του παρελθόντος των επετηρίδων, των πρωτοκλασάτων, των αρχηγών, των οπλαρχηγών και των υποψήφιων αρχηγών. Όποιοι δεν το έχουν καταλάβει, πιστεύω ότι κάνουν κακό και στο εαυτό τους, αλλά κυρίως στην παράταξη».
Είχε προηγηθεί η χθεσινή θυελλώδης συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Υποδομών αντάλλαξαν και πάλι βαριές κουβέντες.
Ο Μ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε τη σκληρή κριτική που μονίμως ασκεί στην ηγεσία το τελευταίο διάστημα πως δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική, πως υπάρχει απόσταση από την κοινωνία και το κόμμα υπολειτουργεί.
Στο σημείο αυτό προκλήθηκε η έκρηξη του Ευ. Βενιζέλου που προφανώς δεν ανέμενε την κριτική την ημέρα που ξεκινούσε στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Υπάρχουν συνωμοσίες εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ σηκώνω το σταυρό του μαρτυρίου και όλοι βάλλετε εναντίον μου».
Ο Παναγιώτης Ρήγας σχολιάζοντας τη χθεσινή συνεδρίαση υποστήριξε ότι ήταν πολύ ουσιαστική και η πρωτολογία του προέδρου του ΠαΣοΚ, ήταν μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση επί των σημείων που συζητήθηκαν το απόγευμα στην πρόταση ψήφου εμπιστοσύνης στην κοινοβουλευτική διαδικασία.
«Οι τοποθετήσεις του συνόλου, σχεδόν, των συναδέλφων είχαν να κάνουν με το συγκεκριμένο θέμα. Είναι προφανές, επομένως, ότι η συζήτηση δεν παρεξέκλινε από το αντικείμενο της. Υπήρξε όμως -και αυτό το αποτύπωσαν και τα ρεπορτάζ- η παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ!

    Ο «Μέγας Αντιμνημονιακός» (μόνον τύποις, έφερνε βλέπεις νούμερα ακροαματικότητας αυτό) και… «λαϊκός» Δεξιός, Γιώργος Τράγκας, απέδειξε μέσα σε ένα καλοκαίρι, πόσο χυδαία πουλημένος, ανήθικος και αναξιοπρεπής μπορεί να είναι ένας δεξιός δημοσιογράφος-πολιτικός απατεώνας.

    Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι (που ωρίμαζε σιγά-σιγά από καιρό) και ο ανυπόληπτος δεξιός εκδότης, άλλαξε το «αντιμνημονιακό» του παραμύθι, την ώρα που η χώρα πεινάει και εξαθλιώνεται και έγινε σφόδρα Σαμαρικός;

    ΕΡ: Εκβιάστηκε από το Μαξίμου, όπως πολλάκις έχει παραδεχτεί (ότι το ραδιόφωνο, στο οποίο εργάζεται και ο ίδιος ο Ν. Χατζηνικολάου, δεχόταν απειλές και εκβιασμούς από το περιβάλλον Σαμαρά) και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς;

    ΑΠ: Όχι, με τίποτα. Αν ήταν έτσι, θα είχε αλλάξει «ρότα» εδώ και καιρό.

    ΕΡ: Τον εξαγόρασαν; Πουλήθηκε στα συμφέροντα; Του έταξαν κάτι;

    ΑΠ: Το πιθανότερο! Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση της μεταστροφής του!

    Που μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι όλος αυτός ο δήθεν «αντιμνημονιακός» οίστρος, η δήθεν αγανάκτηση και το γάβγισμα κατά της Μέρκελ, δεν ήταν αντίδραση από θέσεις αρχών, αλλά ένας ξεκάθαρα φθηνός, πολιτικός εκβιασμός εκ μέρους του, μόνο και μόνο για να εισπράξει οικονομικά οφέλη ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ», ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!

    Απερίγραπτα φθηνός, χυδαίος και αναξιοπρεπής αντιπερισπασμός!

    Αλλά για τον Γιώργο Τράγκα και τύπους σαν αυτόν, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!

    Ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του, για να την βρουν αυτοί οι πολιτικά απερίγραπτοι τύποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση