GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Λίλα η προπόνηση

Δίχως την παρουσία του Άντι Λίλα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον ΠΑΣ, καθώς αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννενα. Δύ...


Δίχως την παρουσία του Άντι Λίλα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για τον ΠΑΣ, καθώς αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννενα. Δύσκολα προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Ίλιτς.
Όπως ήταν γνωστό από το πρωί της Πέμπτης, ο Άντι Λίλα θα απολογηθεί στην διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τα γεγονότα του ματς της Σερβίας με την Αλβανία, στα οποία φαίνεται πως συμμετείχε και ο ίδιος. Ο 28χρονος άσος θα βρίσκεται το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων ώστε να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Πέραν του Αλβανού μέσου, ο Γιάννης Πετράκης είδε και το Νίκο Κοροβέση να μην συμμετέχει στην προπόνηση της Πέμπτης, ο οποίος αναρρώνει από την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην οποία είχε υποβληθεί.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ίλιτς, ο επιθετικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, λόγω των ενοχλήσεων στον αστράγαλο και φαίνεται δύσκολη η παρουσία του στο ματς με τον Πανιώνιο.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση