GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τη Βιρμανία ο δράστης της δολοφονίας των δύο βρετανών τουριστών στην Ταϊλάνδη

Ένας άνδρας από τη Βιρμανία φέρεται, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ να ομολόγησε το φόνο των δύο βρετανών τουριστών στην Ταϊλάνδη. Σ...



Ένας άνδρας από τη Βιρμανία φέρεται, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ να ομολόγησε το φόνο των δύο βρετανών τουριστών στην Ταϊλάνδη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την τοπική αστυνομία ο Βιρμανέζος ομολόγησε μετά την προσαγωγή τριών ομοεθνών του από το νησί του Κο Τάο προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ DNA.

Όπως έχει ανακοινώσει η αστυνομία τις προηγούμενες ημέρες η 23χρονη Hannah Witheridge βιάστηκε από δύο άνδρες ενώ υπήρχε κι ένας τρίτος που απλά παρακολουθούσε το αποκρουστικό θέαμα. Στη συνέχεια τόσο η 23χρονη όσο και ο 24χρονος σύντροφός της David Miller δολοφονήθηκαν.
Οι σοροί των δύο Βρετανών τουριστών είχαν εντοπιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο νησί Κο Τάο της Ταιλάνδης, που αποτελεί πόλος έλξης για τους τουρίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση