GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί λειτουργίας των εταιρειών είσπραξης

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τη κοινή παρέμβαση 80 και πλέον Βουλευτών, ο Βουλευτής Ηράκλειου Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε ...



Ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τη κοινή παρέμβαση 80 και πλέον Βουλευτών, ο Βουλευτής Ηράκλειου Λευτέρης Αυγενάκης απάντησε για την πρωτοβουλία καυτηριάζοντας και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ:
​ «80 και πλέον Βουλευτές, 5 Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ και Ανεξαρτήτων, συνυπογράψαμε κοινή κοινοβουλευτική παρέμβαση προς την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και προς κάθε άλλο εμπλεκόμενο, αποφασισμένοι να μπει μια τάξη στη λειτουργία των εταιρειών είσπραξης και διαχείρισης πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων και να σταματήσουν να λειτουργούν ως μηχανισμοί στυγνής εκμετάλλευσης των χιλιάδων παραγωγών, μουσικών, τραγουδιστών και χιλιάδων επίσης χρηστών μουσικής.

Αλήθεια ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ επί του θέματος; Γιατί δεν συνυπέγραψαν; Και εδώ βλέπουν "μνημονιακούς μπαμπούλες"; Έχει σαφή θέση ή για άλλη μια φορά, είναι "εν μέρει εθνικός και εν μέρει χριστιανίζων", όπως λέει και ο Καβάφης;»



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση