GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος στον ανένδοτο και η Άντα στο σούσι...

Τη γαστρονονική παράδοση της μακρινής Ιαπωνίας, το σούσι, απόλαυσε πριν από λίγα βράδια η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέο...


Τη γαστρονονική παράδοση της μακρινής Ιαπωνίας, το σούσι, απόλαυσε πριν από λίγα βράδια η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Άντα, σε κοσμικό εστιατόριο των βορείων προαστίων. Συνοδεία μίας φίλης της γεύτηκε τα εκλεκτά πιάτα που ετοίμασε κορυφαίος σεφ, τα οποία έχουν ως πρώτες ύλες το φύκι, το wasabi και το tempura flakes.


Η ποιότητα ζωής του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους δεν έχει επηρεαστεί διόλου, την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα μας αδυνατούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα βασικά, με τον Γιώργο Παπανδρέου και την καταστροφική του πολιτική να φέρουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Ο πρώην πρωθυπουργός, όντας βουλευτής, ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να δώσει «συμβουλές» για την οικονομία αντί αδράς αμοιβής, με την σύζυγό του να τον συνοδεύει σε κάποια αυτά.

Στο τελευταίο του ταξίδι του κ. Παπανδρέου, στο εσωτερικό αυτή τη φορά και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο Κρήτης στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, η Άντα Παπανδρέου προτίμησε να μην τον ακολουθήσει. Δεν έμεινε όμως και κλεισμένη στο σπίτι.

 Εξάλλου το οικονομικό δεν θα μπορούσε να αποτελεί πρόβλημα για μία έξοδο και μάλιστα σε ένα από τα καλύτερα σούσι ρέστοραντς της Αθήνας. Η κυρία Παπανδρέου γεύτηκε πολλές από τις εκδοχές του σούσι που σερβίρει η ιαπωνική κουζίνα του εστιατορίου, το οποίο φημίζεται για ορισμένα πιάτα του όπως το crazy maki με τηγανιτή γαρίδα, αβοκάντο και αγγούρι, το dynamite California maki που έχει ως βάση το καβούρι και το golden maki με καπνιστό σολομό και μάνγκο.

Από το τραπέζι δεν έλειψε ο άφθονος λευκός οίνος με τις δύο κυρίες να παραγγέλνουν ένα μπουκάλι εκλεκτής ποικιλίας. Το δείπνο ολοκληρώθηκε με γλυκό pavlova, το οποίο δεν είναι άλλο από μαρέγκα με φράουλες.

Η κυρία Άντα Παπανδρέου και η φίλη  της έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από τις εμπνεύσεις του σεφ.

 Αφού απόλαυσαν αρκετά πιάτα σούσι και λευκό κρασί, η κυρία Παπανδρέου ανέλαβε να πληρώσει το λογαριασμό και ευχαριστώντας το προσωπικό του εστιατορίου για την άψογη εξυπηρέτηση, έφυγαν προς άγνωστο προορισμό.

http://www.ereportaz.gr/o-giorgos-ston-anendoto-ke-i-anta-sto-sousi-apoklistikes-foto/








1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.28 Οκτ 2014, 1:31:00 μ.μ.

    Τί ντροπή ρε παιδιά!
    Αυτό που κάνετε δεν είναι κριτική. Είναι άκρατος λαϊκισμός. Είναι φτηνή, πολύ φτηνή "αντιπολίτευση"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση