GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλώρινα: Ξάφρισε δυο ηλικιωμένους πουλώντας σεντόνια

«Μαϊμού» αποδείχθηκε ο 41χρονος πλανόδιος πωλητής που χτυπούσε τις πόρτες ηλικιωμένων κατοίκων στα χωριά της Φλώρινας με το πρόσχημα...


«Μαϊμού» αποδείχθηκε ο 41χρονος πλανόδιος πωλητής που χτυπούσε τις πόρτες ηλικιωμένων κατοίκων στα χωριά της Φλώρινας με το πρόσχημα ότι πωλούσε σεντόνια και άλλα λευκά είδη. Στην πραγματικότητα, αυτό που αναζητούσε δεν ήταν πελατεία, αλλά χρήματα για να κλέψει.
Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να εξαπατήσει δυο ηλικιωμένους την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή και να αρπάξει τις οικονομίες τους. Στην πρώτη περίπτωση, στο χωριό Αετός, ενώ έκανε επίδειξη των εμπορευμάτων του σε μια 85χρονη κατάφερε να της αρπάξει 150 ευρώ την ώρα που εκείνη τον πλήρωνε για όσα αγόρασε.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην κοινότητα Λέχοβο, άρπαξε το πορτοφόλι ενός 86χρονου που περιείχε 400 ευρώ. Όμως, ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον 41χρονο και σχημάτισαν ξεχωριστές δικογραφίες σε βάρος του, τις οποίες υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση