GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μία σύλληψη για λαθροθηρία στη Μεσσηνία

Ούτε η ημέρα, ούτε και η ώρα ήταν κατάλληλες, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, για το κυνήγι αγριογούρουνου που επιτρέπεται μόνο στο...


Ούτε η ημέρα, ούτε και η ώρα ήταν κατάλληλες, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, για το κυνήγι αγριογούρουνου που επιτρέπεται μόνο στο φως της μέρας και μόνο την Τετάρτη, το Σάββατο και την Κυριακή. Όμως, ένας λαθροθήρας κυνηγούσε μέσα στη νύχτα, έχοντας δέσει ένα φακό πάνω στην καραμπίνα του!
Οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες εντόπισαν τον λαθροκυνηγό να παραμονεύει μέσα στα μεσάνυχτα περιμένοντας το θήραμά του στη θέση Ζουρλόραχη στην Φαλάνθη του δήμου Πύλου-Νέστορος και τον συνέλαβαν. Η καραμπίνα και τα φυσίγγια που είχε μαζί του κατασχέθηκαν και σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση για παραβάσεις του νόμου περί θήρας, η οποία υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
*** Εκτός από τους λαθροθήρες, όμως, στην περιφέρεια δρουν και… λαθραλιείς! Δυο από αυτούς, ηλικίας 17 και 27 χρόνων εντοπίστηκαν από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κοζάνης να ψαρεύουν χωρίς την απαιτούμενη άδεια με παραγάδι στη λίμνη Πολυφύτου. Οι δυο ψαράδες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενοι για παράνομη αλιεία. Μαζί τους κατηγορείται ένας 63χρονος που τους είχε παραχωρήσει τη βάρκα, η οποία κατασχέθηκε μαζί με το παραγάδι.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση