GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν και λήστεψαν Πακιστανούς

Ένας ύποπτος ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή στην βίαιη ληστεία που έγινε στην περιοχή του Αβδού της ενότητας Χε...


Ένας ύποπτος ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές για συμμετοχή στην βίαιη ληστεία που έγινε στην περιοχή του Αβδού της ενότητας Χερσονήσου, με θύματα δύο αλλοδαπούς οι οποίοι έχουν όλα τα έγγραφα για τη παραμονή τους στην Ελλάδα και εργάζονται νόμιμα στην περιοχή.
Ήταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν στο σπίτι των δύο Πακιστανών ηλικίας 28 και 32 χρόνων εισέβαλαν τέσσερα άτομα από τα οποία δυο φορούσαν κουκούλες. Οι εισβολείς επιτέθηκαν στον 28χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν σε όλο του το σώμα και στο πρόσωπο, ενώ ένας επιχείρησε και να τον τραυματίσει με μαχαίρι στην κοιλιά! Όμως, το θύμα έβαλε το αριστερό του χέρι για να προστατευθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην παλάμη.
Αμέσως μετά, κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες και εκείνοι έστρεψαν το «ενδιαφέρον» τους στον 32χρονο συγκάτοικό του, τον οποίο επίσης ξυλοκόπησαν αλύπητα. Στη συνέχεια, άρπαξαν τις οικονομίες των δυο θυμάτων ύψους 1.200 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν.
Οι τραυματίες κατήγγειλαν την επίθεση στην Αστυνομία, δίνοντας την περιγραφή των δραστών και αμέσως ξεκίνησαν προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους ένας φέρεται να αναγνωρίστηκε και οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση