GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τρεις άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη της οικονομίας

Τους τρεις άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη της οικονομίας, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ανέπτυξε σε δηλώσεις τ...

Τους τρεις άξονες του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη της οικονομίας, εφόσον αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ανέπτυξε σε δηλώσεις του ο βουλευτής και αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Γιώργος Σταθάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τρία πράγματα στον τομέα της ανάπτυξης. Πρώτον, η επανεκκίνηση της οικονομίας περνάει μέσα από ένα ρυθμιστικό πλαίσιο, το οποίο να κρατήσει ζωντανές τις επιχειρήσεις. Δεύτερον, η οικονομία χρειάζεται αλλαγή και έμφαση στο παραγωγικό μοντέλο. Άρα, προτεραιότητα στους παραγωγικούς τομείς. Γεωργία, μεταποίηση τεχνολογία και οτιδήποτε άλλο.

Αναπροσαρμογή των εργαλείων που έχει το κράτος, αναπτυξιακός νόμος, επενδυτικά ταμεία κ.ο.κ. και συν προσθήκη νέων εργαλείων χρηματοδοτικών, αναπτυξιακή τράπεζα, αλλά και θεσμικών: απλοποίηση του συστήματος αδειοδότησης, γραφειοκρατικά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν

Τρίτο και βασικότερο ένα φορολογικό σύστημα, το οποίο θα είναι απλό, εύληπτο, συμβατό και κυρίως σταθερό για 5 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σταθάκης, μιλώντας στον Real FM.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «εντελώς παράλογη» την προσέγγιση της τρόικας για το θέμα των δόσεων στις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα «κόκκινα» δάνεια. «Είναι εντελώς παράλογη η προσέγγιση αυτή. Γι’ αυτό εμείς βάλαμε τόσο ψηλά στην ατζέντα των εξαγγελιών της Θεσσαλονίκης το θέμα των χρεών που έχουν οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά προς τους Ασφαλιστικούς οργανισμούς, εφορίες και τράπεζες», σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Ας υποθέσουμε πώς είναι οι ανακοινώσεις αυτές, σωστές. Βέβαια η πραγματικότητα για να εφαρμοστεί, έχει τις δυσκολίες της. Αλλά ας το δεχτούμε. Για να πέσει η ερώτηση. Με τούς κρατικούς υπαλλήλους τι θα γίνει; Με το δημοσιουπαλληλικοκατεστημένο, με τον στρατό κατοχής , με τούς εκατοντάδες χιλιάδες του πελατειακού φασισμού, πού αρκετοί έχουν μετακομίσει στα ασφαλιστικά ταμεία. Θα έχουμε επανάληψη του πασοκ-ΝΔ.Να δουλεύουν η δούλοι οι υπηρέτεςτου ιδιωτικού τομέα Και να κάθονται οι του ερυθρού φασισμού. Για να μην γίνουν αυτές οι ασχημιες χρειάζεται δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση