GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδοκιμασίες με αυγά κατά Ρέντσι

Iδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, στην πόλη της Φερά...


Iδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν υποστηρικτές του Κινήματος Πέντε Αστέρων στον Ιταλό πρωθυπουργό, Ματέο Ρέντσι, στην πόλη της Φεράρα.
Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα μία ομάδα 30 διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου ο Ρέντσι συνομιλούσε με τρεις ξένους δημοσιογράφους για την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία, το κρίσιμο άρθρο 18 της ιταλικής εργατικής νομοθεσίας προβλέπει την επαναπρόσληψη των αδικαιολόγητα απολυθέντων εργαζομένων και την απάντησή του στην Γερμανίδα καγκελάριο σχετικά με το δημοσιονομικό έλλειμμα.
Οι υποστηρικτές του κινήματος του Μπέπε Γκρίλο, αρχικά άρχισαν να σφυρίζουν στον 39χρονο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, στη συνέχεια του φώναζαν «χαζέ, χαζέ πήγαινε σπίτι σου» και ολοκλήρωσαν το… έργο τους εκτοξεύοντας αυγά στο πάλκο όπου βρισκόταν με τους ξένους δημοσιογράφους.
Ο Ρέντσι με απόλυτη ψυχραιμία απάντησε στο πλήθος: «Σε όποιον δεν έχει άλλα επιχειρήματα πέρα από τα αυγά, συνεχίζουμε να απαντάμε με χαμόγελο, παρά τις προσπάθειες φίμωσης».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση