GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηνάκης: Το πάρτι τέλειωσε για μερικούς ντόπιους κουραδόμαγκες μαφιόζους

Δε «μασάει» τα λόγια του και το απέδειξε για μια ακομη φορά ο Ηλίας Ψηνάκης. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα μίλησε κατά τη διάρκεια του 6ο...


Δε «μασάει» τα λόγια του και το απέδειξε για μια ακομη φορά ο Ηλίας Ψηνάκης. Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα μίλησε κατά τη διάρκεια του 6ου ράλι ιστορικών αυτοκινήτων για την κατάσταση στην οποία παρέλαβε τον δήμο Μαραθώνα, το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά, αλλά και τις πρακτικές ντόπιων «κουραδόμαγκων» μαφιόζων που έκαναν πάρτι εκατομμυρίων επί 16 χρόνια.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 τόνισε ότι παρέλαβε έναν δήμο «κουρέλι», αλλά δεν αναφέρθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί, όπως επισήμανε, ακόμα γίνονται έρευνες και ανακρίσεις.
Για το σκάνδαλο με τα κλεμμένα φορτηγά, τόνισε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη και πως γίνονται ανακρίσεις όχι μόνο για αυτό αλλά και για πάρα πολλά θέματα. «Ο δήμος είναι για τρόικα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επεσήμανε ότι «υπάρχουν τεράστια προβλήματα, αλλά ξέρετε όταν το πάρτι τελειώνει είναι μερικοί που ξεβολεύονται, μια παρέα, μερικοί κουραδόμαγκες, μαφιόζοι “ντόπιοι” που επί 16 χρόνια έκαναν παράνομα πάρτι εκατομμυρίων. Ε, όταν τους ξεβολέψεις αντιδρούν και κάνουν ένα σαμποτάζ. Το πάρτι τελείωσε».
Σχολιάζοντας πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξέφρασε το θαυμασμό του για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντας ότι “είναι τρομερός”, υπογράμμισε ότι δεν έχει προτίμηση σε κάποιον πολιτικό και ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι οι άνθρωποι, ενώ, όταν τον ρώτησαν αν πρόκειται να ακολουθήσει την πολιτική του Απόστολου Γκλέτσου, που δημιούργησε πολιτικό κόμμα, ξεκαθάρισε ότι “δεν θα πέσει στην μπανανόφλουδα της πολιτικής”.
Όσον αφορά στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της Αστυνομίας τους ευχαρίστησε δημόσια που ανέλαβαν προσωπικά την υπόθεση, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τα σπάει τρελά ο Κικίλιας».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση