GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εισαγωγή» χασίς στο Ηράκλειο από το… Αγρίνιο!

Οι διαρκείς έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό χασισοφυτειών, έχουν προκαλέσει έλλειψη στο… προϊόν ...


Οι διαρκείς έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων σε όλη την Κρήτη για τον εντοπισμό χασισοφυτειών, έχουν προκαλέσει έλλειψη στο… προϊόν με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι διακινητές να το αναζητούν σε άλλες περιοχές της χώρας! Αυτό συνέβη στην περίπτωση μιας τετραμελούς σπείρας, που μετέφερε χασίς στο Ηράκλειο από το… Αγρίνιο!
Η παράδοση ενός δέματος με ένα κιλό και οκτώ γραμμάρια κάνναβης από τον 29χρονο προμηθευτή στον 40χρονο «απεσταλμένο» των διακινητών, έγινε μέσα στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου κατόπιν παραγγελίας ενός τα 25χρονα δίδυμα αδέλφια που θα διακινούσαν τα ναρκωτικά στην Κρήτη. Όμως, οι λιμενικοί του Λιμεναρχείου Ηρακλείου συνέλαβαν τον έναν αδελφό όταν πήγε να παραλάβει το δέμα από το λεωφορείο που έφτασε με το πλοίο της γραμμής και ενημέρωσαν τη Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου που συνέλαβε τον 29χρονο και τον 40χρονο. Ο μόνος που αναζητείται, είναι ο δεύτερος 25χρονος, ενώ οι υπόλοιποι παραπέμφθηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές.
*** Έτοιμες για διακίνηση είχε τις συσκευασίες που περιείχαν 880 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης ένας 51χρονος χασισοκαλλιεργητής που συνέλαβαν άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι του στη Φλώρινα. Στον κήπο του κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια ύψους 1,40 και 1,80 μέτρου, ενώ στο οίκημα βρέθηκαν σύνεργα για τη χρήση κάνναβης και ένα σπρέι πιπεριού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση