GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν αναμονή των διεθνών

Για τελευταία φορά σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του ΠΑΟΚ, χωρίς να συμμετέχουν σε αυτή οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας....


Για τελευταία φορά σήμερα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση του ΠΑΟΚ, χωρίς να συμμετέχουν σε αυτή οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ο Μακ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Σλοβακία και σήμερα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αύριο αναμένονται οι πέντε Έλληνες διεθνείς και οι Ρατς, Κάτσε.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μέχρι το τέλος του μήνα τέσσερις αγώνες – φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, στους οποίους θέλει να κάνει το «τέσσερα στα τέσσερα» και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και να ενισχύσει τις πιθανότητες πρόκρισης στα νοκ-άουτ ματς του Europa League.
Πάντως, η εβδομάδα ξεκίνησε καλά για τους Θεσσαλονικείς και ιδιαίτερα για τον Άγγελο Αναστασιάδη, καθώς ο Μαντούρο είναι απολύτως καλά και το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Ο Έλληνας φορ υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο Ολλανδός θα επιστρέψει την άλλη εβδομάδα.
Ο Φακούντο Περέιρα μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας. Από την πλευρά του, ο Τζαβέλλας θα κάνει σήμερα εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση