GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ανατολική Ουκρανία ταξίδευσε ο Ποροσένκο

Τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο σήμερα, ημέρα διεξαγωγής των βουλευτικών...



Τις περιοχές της ανατολικής Ουκρανίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος της χώρας Πέτρο Ποροσένκο σήμερα, ημέρα διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, στις οποίες αρνήθηκαν να συμμετάσχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές.

«Άφιξη στο Ντονμπάς» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία φορά στρατιωτική στολή μέσα σε ένα ελικόπτερο.

Το Ντονμπάς είναι βιομηχανική περιοχή που περιλαμβάνει το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, που ελέγχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές.

Η σύζυγός του Μαρίνα Ποροσένκο ψήφισε μόνη της σε ένα εκλογικό τμήμα στο Κίεβο και εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι ο Ουκρανός πρόεδρος βρίσκεται στο Ντονμπάς «προκειμένου να ελέγξει την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας» που οργανώθηκε στις περιοχές που ελέγχουν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Ο Ποροσένκο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Κίεβο αργότερα σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση