GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Καμία ανοχή στα ΙΕΚ που δεν ρύθμισαν τις οφειλές τους προς το δημόσιο

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος προαναγγέλλει την διακοπή της τηλεοπτικής τους διαφήμισης Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος οι συνολι...


Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος προαναγγέλλει την διακοπή της τηλεοπτικής τους διαφήμισης
Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος οι συνολικές οφειλές των ιδιωτικών ΙΕΚ προς τα ασφαλιστικά ταμεία ανέρχονται στα 140 εκ ευρώ ενώ προανήγγειλε την διακοπή ακόμα και της τηλεοπτικής τους διαφήμισης όσων δεν ρύθμισαν τις οφειλές τους μέχρι τις 15 Οκτωβρίου που ήταν και η καταληκτική προθεσμία.
Ενημερώνοντας την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα Ερευνητικά Κέντρα, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι έχει στείλει στον εισαγγελέα υπόθεση που αφορούσε ΙΕΚ το οποίο προσπάθησε να παραπλανήσει, καταθέτοντας δύο φορές πλαστό έγγραφο του ΙΚΑ με βεβαίωση ρύθμισης των οφειλών του.
Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει κοινή γραμμή πλεύσης όλων των κομμάτων ώστε να μην υπάρξει, όπως είπε, καμία ανοχή πλέον στους παρανομούντες στο χώρο της μεταλυκειακής εκπαίδευσης.
«Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε την μεταλυκειακή εκπαίδευση, είναι χρέος μας να δώσουμε ένα τέλος, θέλουμε συνεννόηση και όχι αντιπαράθεση», επεσήμανε ο υπουργός Παιδείας.
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση