GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκρατημένη αισιοδοξία Ομπάμα για την αντιμετώπιση του Έμπολα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον ιό Έμπολα εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαρ...


Συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον ιό Έμπολα εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αμέσως μετά τα μέτρα ελέγχων για τους ταξιδιώτες από τη δυτική Αφρική που επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση.
Ο Ομπάμα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι είναι βέβαιος ότι τα νοσοκομεία στο Τέξας και το Οχάιο είναι έτοιμα για πιθανές περιπτώσεις του ιού Έμπολα που μπορεί να εμφανιστούν εκεί.
Ο αμερικανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι παρατηρούνται κάποια σημάδια, έστω και μέτρια, προόδου στην καταπολέμηση του ιού Έμπολα.
Ο Ομπάμα είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον Ρόν Κλάιν τον συντονιστή των ενεργειών κατά του θανατηφόρου ιού.
Ο Κλάιν διορίστηκε την περασμένη Παρασκευή για να συντονίσει τις κυβερνητικές ενέργειες αντιμετώπισης του ιού έπειτα και από τις επικρίσεις που δέχθηκε η αμερικανική κυβέρνηση ότι η απάντησή της στην επιδημία ήταν αργή και ανεπαρκής.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση