GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σαμαρά με τον γ.γ. του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Τις προσπάθειες τις ελληνικής κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προς την κατεύθυνση της στήριξης του τομ...

Τις προσπάθειες τις ελληνικής κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προς την κατεύθυνση της στήριξης του τομέα του Τουρισμού, επαίνεσε ο γγ του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ), Taleb Rifai, κατά τη συνάντησή του σήμερα, με τον κ.Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Rifai αναφέρθηκε ειδικά στη διευκόλυνση της διαδικασίας έκδοσης visa, στη μείωση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και γενικότερα στις τουριστικές υπηρεσίες καθώς και στην υποστήριξη της βιομηχανίας της κρουαζιέρας. «Όλα αυτά τα μέτρα ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού και παράλληλα στέλνουν ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα για την προστασία του εν λόγω τομέα» είπε ο γγ του ΠΟΤ.

Επιπλέον, εκ μέρους του Οργανισμού, ο κ. Ριφάι υπογράμμισε τη σημασία της σταθερότητας και της συνέχισης των ισχυουσών πολιτικών ως μέσο για τη διασφάλιση του ρόλου, που θα συνεχίσει να έχει ο τουριστικός τομέας στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην υποστήριξη της Ελλάδας στην προσπάθεια αναβάθμισης του τουριστικού κλάδου.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα αναπτύσσεται τουριστικά και αναγνωρίζεται ως δημοφιλής προορισμός. Επόμενος στόχος το 2015. Μπορούμε να πάμε τον ελληνικό τουρισμό ακόμα πιο ψηλά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση