GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φαβορί για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τώρα η Ντόρα Μπακογιάννη!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.  Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το υπου...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. 

Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη θέση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος έγινε επίτροπος της χώρας στην Κομισιόν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Press-gr, τις τελευταίες ημέρες κερδίζει πόντους η περίπτωση της Ντόρας Μπακογιάννη που είχε ακουστεί και αρχικά αλλά χωρίς πολλές πιθανότητες.

Η κ. Μπακογιάννη φέρεται τώρα το φαβορί για πολλούς λόγους. Μεταξύ αυτών, τα ανοίγματα που θέλει να κάνει ο Αντ. Σαμαράς προς όλες τις πτέρυγες της ΝΔ εν όψει εκλογών και υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων. Επίσης, μετράει και το γεγονός ότι η νυν αναπληρωτής υπουργός Φώφη Γεννηματά δύσκολα θα δεχόταν να την "καπελώσουν" άλλα στελέχη, με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως η κ. Μπακογιάννη.

14 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες του κ.Σαμαρά ΝΑ κάνει εκλογές και άσε τα υπουργεία...κάποιοι θέλουν συναίνεση ΆΛΛΑ όχι με ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν πεθάνω, δεν θα δω τον εαυτό μου να πεθαίνει, για πρώτη φορά από της ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια χώρα που κυβερνάται καλά, η φτώχεια είναι ντροπή.

    Σε μια χώρα που κυβερνάται άσχημα, ο πλούτος είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυβέρνηση είχε να διαλέξει ανάμεσα στον πόλεμο και τη ντροπή. Διάλεξε τη ντροπή. Αλλά θα έχει και πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πάθος να σώσεις τον κόσμο είναι σχεδόν πάντα το προσωπείο του πάθους να τον εξουσιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι πονηριές και οι προδοσίες οφείλονται αποκλειστικά σε έλλειψη ικανότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν βάλεις την κυβέρνηση σας ως υπεύθυνη για την έρημο Σαχάρα, σε πέντε χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου....ουστττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ξερά σκατά στον τοίχο δεν κολλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν υπάρχει πιό αποκρουστικός αχυράνθρωπος-πιόνι της ΔΟΛ-ιας Διαπλοκής, πιστό σκυλί και γιουσουφάκι του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, από τον Σταύρο Θεοδωράκη!!!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, σε τι διαφέρει ο αχυράνθρωπος της Διαπλοκής- Σταύρος Θεοδωράκης, από τον γελοίο Τζήμερο του 0,5-1%;;;;

    Το ίδιο αποκρουστικός, νεο-φιλελεύθερος και δεξιό κουμάσι είναι και ο "Ποταμίσιος" Θεοδωράκης!!!

    ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ- ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΠΟΤΑΜΙ", ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ!!!

    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

    ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!

    *********************************

    ΑΥΤΟΙ είναι οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!

    Δεν ψήφισαν στην ευρωβουλή οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

    ΟΧΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ
    ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
    ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το θέμα του τραπεζικού δανεισμού της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θέτει με ερώτησή του στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.



    Πιο συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαδημούλης στην ερώτησή του, αφού σημειώνει ότι «ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες, παρά τις σημαντικές και συνεχείς κρατικές ενισχύσεις, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια», υπενθυμίζει ότι «ένα κομμάτι των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελείται από την, περίπου 270 εκατ. ευρώ, δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων που συγκροτούν τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, με ενέχυρο την, αρκετά μειωμένη σήμερα, κρατική τους χρηματοδότηση».



    Στη συνέχεια της ερώτησής του ο Έλληνας ευρωβουλευτής ζητά από τον πρόεδρο της ΕΚΤ να τον ενημερώσει με ποιο τρόπο «εξετάστηκαν στα stress-tests και στην Αξιολόγηση του Ενεργητικού τα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα της ελληνικής κυβέρνησης», καθώς επίσης, ποιο είναι «το ύψος αυτών των δανείων και πόσες οι επισφάλειες που έχουν εγγράψει οι τράπεζες, με δεδομένη και τη μείωση της αξίας της ενεχυριαζόμενης κρατικής επιχορήγησης».



    Καταλήγοντας στην ερώτησή του ο Δ. Παπαδημούλης ζητά από τον Μ. Ντράγκι να αξιολογήσει «τις διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου των ελληνικών τραπεζών».



    Ακολουθεί η πλήρης ερώτηση του Δ. Παπαδημούλη:



    «Στις 26/10/14 ανακοινώνονται τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης Ενεργητικού και των Stress-Tests που διενεργήθηκαν στις ευρωπαϊκές συστημικές τράπεζες της Ευρωζώνης, μεταξύ των οποίων και 4 ελληνικές.



    Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές συστημικές τράπεζες, παρά τις σημαντικές και συνεχείς κρατικές ενισχύσεις, είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

    Ένα κομμάτι των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελείται από την, περίπου 270 εκατ. ευρώ, δανειοδότηση των πολιτικών κομμάτων που συγκροτούν τη σημερινή ελληνική κυβέρνηση, με ενέχυρο την, αρκετά μειωμένη σήμερα, κρατική τους χρηματοδότηση.



    Με δεδομένες τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού λαού και το χρέος 50 δις ευρώ που έχει αναλάβει για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, ερωτάται ο Πρόεδρος της ΕΚΤ:



    1) Με ποιο τρόπο εξετάστηκαν στα stress-tests και στην Αξιολόγηση του Ενεργητικού τα δάνεια που έχουν λάβει τα κόμματα της ελληνικής κυβέρνησης;



    2) Γνωρίζει ποιο είναι το ύψος αυτών των δανείων και πόσες οι επισφάλειες που έχουν εγγράψει οι τράπεζες, με δεδομένη τη μείωση της αξίας της ενεχυριαζόμενης κρατικής επιχορήγησης;



    3) Πώς αξιολογεί τις διαδικασίες διαχείρισης κινδύνων και εσωτερικού ελέγχου των ελληνικών τραπεζών;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΣΤΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ...

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΕΖΕΝΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ντόρα έχει σπουδάσει στην Ανωτάτη Μητσοτακική Σχολή της Κρατικής Αρπαχτικής και έχει αποκτήσει το ντοκτορά της Ξενοδουλίας στην λέσχη Μπιλντενμπεργκ …και όχι μονό…

    Αυτή η Τουρκολάγνα κόρη του φαταούλα Δράκουλα των Χανίων , η “πρωθιερεια” της λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, ή “αθώα” συμμαθήτρια τού Χριστοφοράκου, έπρεπε να έχει εξαφανιστεί από ντροπή για τον κολλητό της Μιζοφοράκο, για τον μαουνιέρη επιβήτορα Ισι-δωρα με τις τεράστιες οικονομικές συναλλαγές και τις τεράστιες καταθέσεις τους στο Εσωτερικό και κυρίως στο Εξωτερικό και για το ανέλεγκτο παραφουσκωμένο "αίσχος" της ( το Ε9 ) !!!

    Υ.Γ. (Ντόρα ο Άκης ο μουρόχαβλος είναι μέσα στον Κορυδαλλό αν και έχει δηλώσει απο "μίζες" και μισθούς τα μισά ακίνητα και τις μισές καταθέσεις από τις δίκες σου, με διπλάσια όμως υπουργική θητεία απο την δική σου ... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν το κάνει αυτό το πράγμα ο τρελαντώνης με τα γυαλιά σημαίνει οτι έχει υποταχθεί ολοκληρωτικά στην κυρία αλλά μάλλον δεν θα το κάνει επειδή κρατάει ακόμα κάποιον ψωφοεγωισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση