GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Νιώθω ακόμη ότι μπορώ»

Στα 71 του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δηλώνει ακόμη ικανός να ηγηθεί ενός φιλόδοξου πρότζεκτ σαν αυτό που έχει αρχίσει η Αναντολού Εφές. Ακμαίος ...

Στα 71 του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δηλώνει ακόμη ικανός να ηγηθεί ενός φιλόδοξου πρότζεκτ σαν αυτό που έχει αρχίσει η Αναντολού Εφές.

Ακμαίος και ικανός να πετύχει κι άλλα πράγματα στην προπονητική δηλώνει ο «Ντούντα» μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Γιατί επέστρεψα; Πολύ απλά γιατί νιώθω πως είμαι ακόμη ικανός να κάνω καλή δουλειά. Φιλοσοφία μου είναι πως αν κάποιος αισθάνεται ότι μπορεί να δουλέψει, πρέπει να το κάνει εφόσον μπορεί να εγγυηθεί ποιότητα στη δουλειά του. Είχα προτάσεις όταν ήμουν στην εθνική Σερβίας, αλλά δεν ήθελα να εργαστώ παράλληλα γιατί αυτό θα έκανε κακό είτε στην εθνική είτε στο σύλλογο που θα ήμουν», ανέφερε ο 71χρονος προπονητής της Αναντολού Εφές.

«Τώρα αποφάσισα να επιστρέψω στους πάγκους με ένα νέο πρότζεκτ σε μια νέα χώρα που έχει λαμπρό μέλλον από όλες τις απόψεις. Γίνεται εξαιρετική δουλειά με τους νέους παίκτες στην Τουρκία και η πρόοδος είναι εμφανής. Η χώρα κατακτά τίτλους στις διοργανώσεις των μικρών εθνικών ομάδων κι αυτό είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για το μέλλον του μπάσκετ στην Τουρκία», πρόσθεσε.

Ο «Ντούντα» ζήτησε πίστωση χρόνου και υπομονή. «Χρειάζονται τουλάχιστον δύο χρόνια για να δέσει μια ομάδα. Σε σχέση με πέρσι έχουν μείνει λίγοι παίκτες και υπάρχουν πολλοί νέοι που σκοπό έχουμε να αναδείξουμε όπως συνέβη στον Ολυμπιακό. Για να αναπληρώσουμε την έλλειψη εμπειρίας αποκτήσαμε Κρστιτς, Λάσμε και Περπέρογλου, που έχουν παραστάσεις στην Ευρωλίγκα. Θα χρειαστεί χρόνος και για μένα η Αναντολού Εφές πρέπει να έχει σημαντικό ρόλο στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση