GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ: Αλλάζει ημερομηνία το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Λόγω της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο στις 26 Οκτωβρίου, η αστυνομία ζήτησε την αλλαγή της αντίστοιχης αν...


Λόγω της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο στις 26 Οκτωβρίου, η αστυνομία ζήτησε την αλλαγή της αντίστοιχης αναμέτρησης των δύο ομάδων στο πόλο.
Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» θα λάβουν μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, και όπως είχε, αρχικά, οριστεί θα αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Αλίμου την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, λόγω της διεξαγωγής της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα, η αστυνομία ζήτησε την αλλαγή ημερομηνίας της αναμέτρησης του πόλο, για λόγους ασφαλείας.

Έτσι λοιπόν, όπως αποφασίστηκε, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον Αλιμο, δύο μέρες νωρίτερα από την αρχικά ορισμένη ημερομηνία, δηλαδή στις 24 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση