GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τίμησαν την μνήμη των Αγωνιστών και Θυμάτων του Μακεδονικού Αγώνα

Διαβάστε την ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμήσαμε σήμερα την μνήμη των Αγωνιστών και Θυμάτων του  Μακ...



Διαβάστε την ανακοίνωση του Τέρενς Κουίκ:
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τιμήσαμε σήμερα την μνήμη των Αγωνιστών και Θυμάτων του  Μακεδονικού Αγώνα, στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών. Και θα εξακολουθούμε να τιμούμε και να αγωνιζόμαστε για την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που αποφάσισαν να ξεπουλήσουν στα Σκόπια οι Βενιζέλος - Σαμαράς με μονομερείς τους αποφάσεις.

Υπενθυμίζω ότι προχτές, στην προεκλογική του ομιλία των 63΄ στην Βουλή, ο Πρωθυπουργός της συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ έβαλε έναν τίτλο «ενδιαφέροντός» του για τα εθνικά θέματα, αλλά απέφυγε να βάλει και το... κείμενο! Δεν είπε το παραμικρό για Κύπρο, Αιγαίο, Μακεδονικό, Θράκη και ελληνική ΑΟΖ!

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, μετά τις εκλογές θα είμαστε η ΕΓΓΥΗΣΗ για όλα τα εθνικά μας θέματα στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, που θα ανακτήσει και πάλι την εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μετά τις εκδηλώσεις που έγιναν σήμερα (12.10.14) στην Αθήνα, στην μνήμη των Μακεδονομάχων.

Το πρωί παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλάκα, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών.

Αμέσως μετά, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο, ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση