GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερμή «ερυθρόλευκη» υποδοχή στο Ηράκλειο

Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στο Ηράκλειο. Στο αεροδρόμιο περίμεναν παιδιά από τις ακαδημίες ...


Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στο Ηράκλειο.
Στο αεροδρόμιο περίμεναν παιδιά από τις ακαδημίες και 150 οπαδοί που περίμεναν τους Πειραιώτες για να τους τους αποθέωσαν ενώ ζήτησαν τη νίκη στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης με τον Εργοτέλη το Σάββατο και στην συνέχεια με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκη».
ης αποστολής ηγείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Μαζί του βρίσκεται ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης.
Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας, ο Μίτσελ επέλεξε να αφήσει εκτός τους Κασάμι, Αφελάι και Αμπιντάλ. Ο τελευταίος ζήτησε και πήρε άδεια να μεταβεί στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση