GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχόσπιτο έκρυβε εκατοντάδες λαθραία τσιγάρα και καπνό

Για... διανομή είχε βγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ένας 43χρονος Έλληνας λαθρέμπορος τσιγάρω...



Για... διανομή είχε βγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ένας 43χρονος Έλληνας λαθρέμπορος τσιγάρων και καπνού, αλλά έπεσε στο δόκανο που του έστησαν οι άνδρες της Ασφαλείας και στο τροχόσπιτό του βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες λαθραίων προϊόντων.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την εμπορία λαθραίων τσιγάρων και καπνού και είχαν στοχοποιήσει τον 43χρονο. Του έστησαν μπλόκο και του πέρασαν χειροπέδες, όταν βρήκαν στο αυτοκίνητό του 220 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, επτά συσκευασίες με 350 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 1.790 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις... πωλήσεις του.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του λαθρέμπορου, βρέθηκε στην αυλή ένα ακινητοποιημένο τροχόσπιτο μέσα στο οποίο είχε κρύψει άλλα 1.880 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 314 συσκευασίες με συνολικά 15 κιλά και 700 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού! Ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Τα λαθραία είδη εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το δημόσιο.

Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης ένας 38χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν 384 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία τσιγάρα εστάλησαν στο Τελωνείο Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση