GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήλιο: Βγήκαν όπλα για τα… βόδια

Έξω φρενών έγινε ένας 64χρονος με έναν γείτονά του που άφηνε τα βόδια του να μπαίνουν στο χωράφι του στη Δράκεια του Πηλίου προκαλών...


Έξω φρενών έγινε ένας 64χρονος με έναν γείτονά του που άφηνε τα βόδια του να μπαίνουν στο χωράφι του στη Δράκεια του Πηλίου προκαλώντας ζημιές στα οπωροφόρα δένδρα και αποφάσισε να βάλει τα «μεγάλα μέσα» για να τον πείσει να τα κρατήσει μακριά του.
Ο 64χρονος σκέφτηκε ότι με τα λόγια δεν θα έβγαζε άκρη και κατέφυγε στα… όπλα και τις απειλές κατά του 33χρονου ιδιοκτήτη των βοοειδών. Μάλιστα, επειδή δεν είχε δικό του όπλο, έφτασε στο σημείο να ζητήσει… δανεική την κυνηγετική καραμπίνα ενός φίλου του με την οποία απείλησε τον κτηνοτρόφο. Εκείνος, όμως, νεότερος καθώς είναι, κατάφερε να τον αφοπλίσει και κάλεσε αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Ο 64χρονος επίδοξος «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων σχηματίστηκε και σε βάρος του του φίλου του που του δάνεισε την καραμπίνα, η οποία μάλιστα κατασχέθηκε.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση