GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη: Ύποπτοι φάκελοι εστάλησαν σε τρία προξενεία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι τουρκικές αρχές καθώς ύποπτοι φάκελοι, που περιέχουν μια μυστηριώδη κίτρινη σκόνη, εστάλησαν σήμερα σε ...



Σε συναγερμό τέθηκαν οι τουρκικές αρχές καθώς ύποπτοι φάκελοι, που περιέχουν μια μυστηριώδη κίτρινη σκόνη, εστάλησαν σήμερα σε τρία προξενεία στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ», φάκελοι με κίτρινη σκόνη εστάλησαν στο προξενείο της Γερμανίας, του Καναδά και του Βελγίου, που βρίσκονται στην «καρδιά» της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, ειδικοί εξετάζουν δείγμα της κίτρινης σκόνης, το οποίο έχει ήδη σταλεί στο υπουργείο Υγείας της χώρας για ανάλυση. Οι τουρκικές αρχές διέταξαν έρευνα προκειμένου να εντοπίσουν τους αποστολείς της κίτρινης σκόνης.

Στο μεταξύ, μονάδες ειδικών δυνάμεων, με ειδικές στολές, «χτενίζουν» το χώρο μέσα κι έξω από τα τρία προξενεία, ενώ η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή για ανάλογα περιστατικά.

Τουλάχιστον ένα άτομο εκτέθηκε άμεσα στην κίτρινη ουσία, όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ενώ έξι ακόμη εκτέθηκαν έμμεσα και κρατούνται σε καραντίνα. Ένα τουλάχιστον άτομο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση