GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάκελος ποτισμένος με ηρωίνη στις φυλακές Γρεβενών

Ο ταχυδρομικός φάκελος που εστάλη στις φυλακές Γρεβενών με παραλήπτη έναν 34χρονο Ελληνα κρατούμενο, κρίθηκε ύποπτος από τον σωφρονι...


Ο ταχυδρομικός φάκελος που εστάλη στις φυλακές Γρεβενών με παραλήπτη έναν 34χρονο Ελληνα κρατούμενο, κρίθηκε ύποπτος από τον σωφρονιστικό υπάλληλο που έκανε τη διανομή της αλληλογραφίας. Κι όπως αποδείχθηκε, έκρινε σωστά καθώς ήταν ποτισμένος με… ηρωίνη!
Η προσεκτική εξέταση έδειξε ότι η επιστολή που περιείχε ο φάκελος ήταν εμποτισμένη με τη ναρκωτική ουσία, που θα μπορούσε να απομονωθεί με ειδική επεξεργασία βρασμού. Ο άγνωστος μέχρι στιγμής αποστολέας του φακέλου αναζητείται, ενώ σε βάρος του 34χρονου έγκλειστου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε κατάστημα κράτησης και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
*** Η ποσότητα κοκαΐνης που είχε πάνω του ένας 38χρονος Αλβανός όταν συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ήταν μικρή. Όμως, τα 4.100 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του έδειχναν ότι διακινούσε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες κι έτσι παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
*** Μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και 14 ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, είχε στην κατοχή του ένας 28χρονος που συνελήφθη στο Άργος από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση