GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπορούμε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Στα ντέρμπι των «αιωνίων» μετρά περισσότερο το πάθος και η θέληση για τη νίκη όπως τόνισε ο Νίκος Παππάς. Ο 24χρονος γκαρντ του Παν...


Στα ντέρμπι των «αιωνίων» μετρά περισσότερο το πάθος και η θέληση για τη νίκη όπως τόνισε ο Νίκος Παππάς.
Ο 24χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού, μίλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη νίκη-πρόκριση.
Ο άσος του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά και στις άσχημες καταστάσεις που βιώνει ο Πανιώνιος.
Δεν παρέλειψε, βέβαια, να μιλήσει για τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:
Για το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ: «Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα. Σίγουρα η παρουσία του κόσμου μας θα μας έδινε άλλη ενέργεια. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σε ντέρμπι “αιωνίων” δεν παίζουν ρόλο τόσο οι τακτικές όσο η δίψα για τη νίκη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει πιο έτοιμη ομάδα αναλογικά με εμάς, αφού έχει κρατήσει τον ίδιο προπονητή και σταθερό κορμό παικτών, αλλά όπως είπα σε τέτοια ντέρμπι δεν παίζει ρόλο τόσο η ετοιμότητα όσο το πάθος και η διάθεση που θα δείξει κάθε ομάδα σε αυτό το σαραντάλεπτο. Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού».
Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Πέρυσι στην αρχή… καλά ξεκίνησα. Στην πορεία χάλασε το πράγμα. Άρα, φέτος εγώ θέλω να έχω μεγαλύτερη διάρκεια, να καταφέρω να καθιερωθώ και να είμαι μέχρι το τέλος της χρονιάς ετοιμοπόλεμος. Όχι όπως πέρυσι, καθηλωμένος στον πάγκο. Αυτός είναι ο στόχος μου. O ρόλος μου είναι να κάνω προπόνηση 100% και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής».
Για το εάν θεωρεί πως υπάρχει “χημεία” με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: «Μέχρι στιγμής κυλούν όλα καλά. Ο προπονητής μάς εμπνέει σεβασμό. Εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ό,τι μας ζητάει. Πράγματι, η προπόνηση που κάνει είναι σε πολύ έντονους ρυθμούς, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας ιδιαίτερα έμπειρος προπονητής. Με αυτή τη λογική έχει καταφέρει να καταξιωθεί και επομένως από την πλευρά μας, οι παίκτες, προσπαθούμε και πρέπει να ακολουθήσουμε τη δική του φιλοσοφία».
Για το εάν μπορούν να κατακτήσουν και φέτος τίτλους, παρά τους πολλούς νεαρούς παίκτες που έχουν στο ρόστερ τους: «Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί. Και φέτος, λοιπόν, είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάθε τίτλο στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δεν θεωρώ πως οι στόχοι μας είναι μακροπρόθεσμοι. Εμείς και φέτος θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε κάθε τίτλο».
Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, πως δεν υπάρχει φέτος η πίεση για τίτλους: «Είναι ταπεινός αυτός… Εμείς όχι (γέλια)».
Για την πρώην ομάδα του, τον Πανιώνιο, και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει: «Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που με έχει στιγματίσει. Έχω ιδιαίτερα αισθήματα για αυτό το σύλλογο. Χάρηκα πολύ που κατάφερε να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής, γιατί το άξιζε να είναι σε αυτή την κατηγορία. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι πρέπει να βρεθεί ένας κατάλληλος άνθρωπος που να μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχίες τον Πανιώνιο, όπως έχει συνηθίσει αυτά τα χρόνια, καθιερωμένος στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση