GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μαζεύει τώρα ο Ν. Νικολόπουλος για τον Δ. Μελισσανίδη...

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας" -όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του πριν από λίγο- "και προκειμένου να μην δημιουργούνται ...


"Προς αποκατάσταση της αλήθειας" -όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του πριν από λίγο- "και προκειμένου να μην δημιουργούνται αναληθείς εντυπώσεις με αφορμή χτεσινά και σημερινά δημοσιεύματα σε μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που αφορά τις δραστηριότητες του κ. Δ. Μελισσανίδη, ο πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α. Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση, που δίνουμε σε όλα τα ΜΜΕ":

«(πρακτικά Βουλής 23 Οκτωβρίου 2014)
ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Και, βέβαια, δεν ακούει ούτε καν τους εκατοντάδες μεγάλους κατασκευαστές της χώρας, που κι εκείνοι ζουν την ανέχεια και την απραξία. Βλέπετε, ίσως να μην έχει δει ο κύριος Υπουργός το πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, της «Δημοκρατίας», που τον απεκάλεσε στον πρώτο τίτλο ο «butler» των μεγαλοεργολάβων.

Χθες πήρα ένα υπόμνημα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο των Κατασκευαστικών Εταιριών, όπου λέει στον Υπουργό και σε όλα τα κόμματα: «Γιατί κατ’ αυτόν τον τρόπο δημοπρατείται το έργο; Για να έλθουν πάλι οι γνωστοί, οι ελάχιστοι που μετριούνται στα δάκτυλα της μιας χειρός;».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ:
«….υπάρχουν και οι βαστάζοι των εκβιαστών, ξέρετε. Ελπίζω να μην υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα»
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, θα πρέπει να πείτε, κύριε Υπουργέ.
ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων): Λέω, ελπίζω να μην υπάρχουν βαστάζοι εκβιαστών, γιατί όσο υπάρχει στο Υπουργείο η δική μου παρουσία, οι εκβιαστές δεν θα πάρουν ποτέ ούτε ένα ευρώ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό θέλουμε κι εμείς.
ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων): Όπως, επίσης -επειδή το θέλετε κι εσείς- δεν θα πάρει κανείς που δεν το δικαιούται ούτε ένα ευρώ παραπάνω όσο είμαι εγώ στο Υπουργείο».
Όλοι οι παραπάνω διάλογοι είναι από τα πρακτικά της Βουλής.

Όσον αφορά την μήνυση μου κατά του κ. Δ. Μελισσανίδη (χονδρεμπόρου καυσίμων), την οποία και επισυνάπτω, έγινε για sms απειλητικό, που μου απέστειλε.
Όπως είπα και στην ραδιοφωνική μου συνέντευξη , σας δίνω και τον σχετικό σύνδεσμο της συνέντευξης, (https://www.youtube.com/watch?v=xZqkupLcbMM&feature=youtu.be) αλλά και σε άλλους δημοσιογράφους που με ρώτησαν, οι τηλεφωνικές απειλές που δέχτηκα ακόμα και χτες, δεν μπορώ να αποδείξω τον δράστη, αφού σεβόμενος τον νόμο δεν μαγνητοφωνώ τους συνομιλητές μου.
Επειδή όμως είναι μία πραγματικότητα ανέφερα αυτά τα περιστατικά γραπτώς και προφορικώς στην ηγεσία της ΕΛΑΣ και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Β. Κικίλια και στις 04/09/2014 για να πάρουν όλα τα μέτρα που ενδείκνυνται.
Τέλος όταν ρωτήθηκα από τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ποιον εννοούσα στην Βουλή είπα αυτολεξεί: «Δεν μπορώ να αποδείξω ποιος το είπε» για αυτό άλλωστε και στην μήνυση μου, ενώ αναφέρομαι στις τηλεφωνικές κ.α. απειλές που δέχτηκα δεν κατονομάζω πρόσωπα.
Ζήτησα και ζητώ να με καλέσει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προκειμένου με δική της παραγγελία να ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, όπου θα φανερώσει τον ή τους δράστες.
Δηλώνω λοιπόν πως η απειλή «θα σου κόψω το πόδι με το πριόνι» δεν εμπεριέχεται στο sms του κ. Δ. Μελισσανίδη, όπως εγράφη σε κάποια ηλεκτρονικά ή έντυπα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση