GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτώση για το κόμμα του Μπερλουσκόνι

Και νέα πτώση σημειώνει το κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ υψηλά ποσοστά συνεχίζει να συγκεντρώνει το κεντροαριστ...


Και νέα πτώση σημειώνει το κόμμα «Φόρτσα Ιτάλια» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ υψηλά ποσοστά συνεχίζει να συγκεντρώνει το κεντροαριστερό «Δημοκρατικό Κόμμα», όπως δείχνει έρευνα του δημοσκοπικού ινστιτούτου Datamedia, η οποία και διενεργήθηκε για λογαριασμό της ιταλικής εφημερίδας «Ιλ Τέμπο».
Πιο συγκεκριμένα, το κεντροαριστερό «Δημοκρατικό Κόμμα» συγκεντρώνει το 40,2% της πρόθεσης ψήφου, με αύξηση 2,2% μέσα σε μια εβδομάδα. Το «Φόρτσα Ιτάλια» βρίσκεται μόλις στο 13,3%, με πτώση που αγγίζει τις δυο εκατοστιαίες μονάδες.
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες δυνάμεις της κεντροδεξιάς, η Λέγκα «πείθει» το 8% των Ιταλών, το κόμμα «Αδέλφια της Ιταλίας» το 4% και η «Νέα Κεντροδεξιά», η οποία μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό, 2%, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Το Κίνημα Πέντε Αστέρων του Μπέπε Γκρίλο, συγκεντρώνει το 19,4% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων, με πτώση 0,4% σε σχέση με πριν από μια εβδομάδα.
Τον πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι εμπιστεύεται το 51% των Ιταλών, ενώ ακολουθούν ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι με 21% και η επικεφαλής του «Αδέλφια της Ιταλίας» με το 20%.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση