GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέικ από άλλο… πλανήτη

Δείτε τις γαστρονομικές δημιουργίες μίας αυτοδίδακτης ζαχαροπλάστης Βλέποντας κανείς αυτούς τους… πλανήτες, δυσκολεύεται να πιστέψε...


Δείτε τις γαστρονομικές δημιουργίες μίας αυτοδίδακτης ζαχαροπλάστης
Βλέποντας κανείς αυτούς τους… πλανήτες, δυσκολεύεται να πιστέψει ότι τρώγονται. Όλα ξεκίνησαν όταν η αδερφή της και δασκάλα Sarah, της ζήτησε να φτιάξει ένα κέικ-μοντέλο της Γης για να το παρουσιάσει στα παιδιά κατά τη διάρκεια του μαθήματος και να κάνει το μάθημα πιο διασκεδαστικό για τους μαθητές.
Έτσι η 26χρονη Rhiannon Michell ξεκίνησε να φτιάχνει τα κέικ πλανήτες, τα οποία αναπαριστούν με τρομερή ακρίβεια πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τομές της γης ή μοντέλο ολόκληρου του πλανήτη. Μοιράστηκε αρχικά τις δημιουργίες της στο Facebook, ενώ κατά προτροπή των φίλων της έφτιαξε ένα δικό της blog.
Αφού έφτιαξε ένα κέικ-μοντέλο της Γης, στη συνέχεια έφτιαξε ένα κέικ με τον πλανήτη Δία.
«Όταν οι άνθρωποι αντικρίζουν τα κέικ μου λένε ότι είναι πολύ όμορφα για να τα φάνε όμως για εμένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να τους βλέπω να τα απολαμβάνουν».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ "ΖΗΤΑΕΙ" Η ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΞΙΑΣ-ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "...ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ-ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΣΒΗΣΙΜΟ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΕΥΝΟΪΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΑ"!

    ΠΟΥ ΖΟΥΝ;;; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ;;;

    ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ... ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!!!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!

    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

    ΑΙΣΧΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση