ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμα σε όσους ρυπαίνουν την πόλη

Share it:


Πρόστιμα σε όσους πετούν σκουπίδια, μετακινούν τους κάδους απορριμμάτων, ρυπαίνουν με αφίσες, αλλά και σε όσους...
εγκαταλείπουν τοξικά και άλλα λύματα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια χωρίς τη σωστή τήρηση κανόνων αποθήκευσης, θα «κόβουν» οι 44 ορισμένοι υπάλληλοι του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι από σήμερα θα ασκούν τον έλεγχο τήρησης του κανονισμού καθαριότητας, θα βεβαιώνουν παραβάσεις και θα έχουν τη δικαιοδοσία επιβολής προστίμων με ειδικά τριπλότυπα μπλοκ. Η διαδικασία ελέγχων μέσα στην πόλη ξεκίνησε από το πρωί και έγινε η πρώτη επαφή και ενημέρωση στους δημότες.

Πρόστιμα θα επιβάλλονται επίσης για ασυσκεύαστα είδη στο πεζοδρόμιο, για εγκατάλειψη χωμάτων, μπαζών και ειδικών βιομηχανικών - βιοτεχνικών απορριμμάτων, για ρύπανση με λάδια, φθορά στον αστικό εξοπλισμό καθαριότητας, παρκάρισμα μπροστά από κάδους απορριμμάτων, καταστροφή μνημείων, παιδικών χαρών κ.α.
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση