GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η παιδιατρική κλινική του Αγίου Νικολάου

Κλειστή για μια ακόμη φορά ήταν χτες και προχτές η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αφού δεν εφημέρευε παιδίατρος...


Κλειστή για μια ακόμη φορά ήταν χτες και προχτές η παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αφού δεν εφημέρευε παιδίατρος.
Αρκετά ήταν τα περιστατικά που συνάντησαν κλειστές τις πόρτες με το σημείωμα να τους παραπέμπει στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ιεράπετρας που εφημέρευε.
Μάλιστα κάποιοι από τους γονείς αντέδρασαν έντονα στην είδηση ότι δεν εφημερεύει παιδίατρος και θα πρέπει να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε άλλη πόλη.
Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα συνολικά 25 επικουρικοί γιατροί θα έρθουν επιπλέον στην Κρήτη για να καλύψουν κενά από τις ανάγκες που υπάρχουν στα νοσοκομεία του νησιού, όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας που έγινε στην Αθήνα. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αντώνης Γρηγοράκης, στις θέσεις αυτές θα προβλεφθεί και επικουρικός παιδίατρος για την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση