GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας για Γιουβέντους

Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντου...


Προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας δίνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια που της αντιστοιχούν στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τους φίλους της ομάδας που προτίθενται να ταξιδέψουν στην Ιταλία, διευκρινίζει ότι αντιστοιχεί ένα ανά κάτοχο, ενώ επισημαίνεται ότι θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την διάθεσή τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που θα ταξιδέψουν οι ίδιοι θα μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά ενός (1) εισιτηρίου ανά κάτοχο, μόνο τη Τετάρτη 29/10/2014 από τις 10:30 έως την εξάντλησή τους στο 210 4800920. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα πρέπει να αναγράφεται όνομα, επώνυμο και ημερομηνία γέννησης με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
Συνεπώς απαγορεύεται η μεταβίβαση εισιτηρίων και οποιαδήποτε διόρθωση πάνω στο εισιτήριο».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση