GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Επιλεκτική η ευαισθησία του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα»

Ελάχιστες ώρες μετά την κλήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, λόγω σχολίων στο twitter, έρχεται η απάντ...


Ελάχιστες ώρες μετά την κλήση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου της, Γιάννη Αλαφούζου, λόγω σχολίων στο twitter, έρχεται η απάντηση μέσω κύκλων των «πρασίνων».
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σχολίασαν ότι ο κ. Καρράς δείχνει επιλεκτική κρίση, αφού δεν αντέδρασε ανάλογα όταν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έκαναν λόγο για «επίορκους δικαστές».
«Η επιλεκτική ευαισθησία του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα είναι γνωστή και σταθερή. Ακούσαμε από εκπροσώπους του Ολυμπιακού για “επίορκους δικαστές” ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστές ενημερότητες και ζητήθηκε η παρέμβασή του για να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι. Τελικά φαίνεται πως το μόνο που απασχολεί μόνιμα τον κ. Καρρά είναι όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θίγει τα κακώς κείμενα και τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου» έλεγαν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση