GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τρομοκράτης της Οτάβας

Σεσημασμένος κακοποιός που πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ ήταν ο μοναδικός δράστης της επίθεσης στην Οτάβα του Καναδά. Ο 32χρονος Μάικλ...


Σεσημασμένος κακοποιός που πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ ήταν ο μοναδικός δράστης της επίθεσης στην Οτάβα του Καναδά. Ο 32χρονος Μάικλ Ζεάφ Μπιμπόου που άφησε την τελευταία του πνοή από πυρά αστυνομικών μέσα στο κοινοβούλιο της χώρας, γεννήθηκε το 1982 στο Κεμπέκ και μεγάλωσε στην Λαβάλ, πόλη που βρίσκεται βόρεια του Μόντρεαλ.
Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι φοίτησε σε ιδιωτικά σχολεία. Μάλιστα, τα καναδικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστό ότι η μητέρα του δράστη, Σούζαν Μπιμπόου, αναπληρώτρια πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Καναδά. Ακόμη, τόνισαν ότι ο πατριός του είναι επιχειρηματίας από την Λιβύη και ότι πολέμησε στην εξέγερση του 2011. Το ζεύγος είναι διαζευγμένο από το 1999.
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Η καναδική κυβέρνηση δέσμευσε πρόσφατα το διαβατήριο του 32χρονου, καθώς θεωρήθηκε ότι αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της χώρας. Δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο Ζεάφ Μπιμπόου έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο με άλλο όνομα, από τις αρχές του 2000. Μάλιστα, οι 12 από τις 13 υποθέσεις για τις οποίες δικάστηκε στο Κεμπέκ, ήταν καταδικαστικές. Οι τέσσερις από αυτές αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών. Η μεγαλύτερη καταδίκη του – δύο χρόνια – είχε να κάνει με ληστεία το 2003.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση