GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ροδόπη: Αδέρφια καλλιεργούσαν και συσκεύαζαν κάνναβη

Τα γαυγίσματα έξω από το σπίτι δυο αδερφών στις Σάπες Ροδόπης δεν προέρχονταν από κάποιο αδέσποτο, αλλά από τον εκπαιδευμένο σκύλο α...


Τα γαυγίσματα έξω από το σπίτι δυο αδερφών στις Σάπες Ροδόπης δεν προέρχονταν από κάποιο αδέσποτο, αλλά από τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής που είχε «μυρίσει» ήδη το χασίς που συσκεύαζαν, πριν καλά- καλά μπει στο κτίριο!
Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που τους δόθηκαν για τους δυο αδελφούς ηλικίας 51 και 56 χρόνων, ο μεγαλύτερος από τους οποίους είχε κατηγορηθεί παλιότερα για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Έτσι, έκαναν έρευνα στην κατοικία τους, όπου βρήκαν 11 συσκευασίες και τρία γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 173,9 γραμμαρίων.
Οι διακινητές είχαν φυτέψει δυο χασισόδεντρα που είχαν ύψος 1,02 και 1,20 μέτρων, ενώ είχαν κορφολογήσει άλλα πέντε δενδρύλλια ύψους από 1,90 έως 2,20 μέτρων και είχαν αποξηράνει έναν κλώνο βάρους 79 γραμμαρίων. Μάλιστα, είχαν έτοιμες 12 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης για να τις φυτέψουν σε 12 πλαστικά γλαστράκια! Τα δυο αδέρφια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση