GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρίση χτυπά τη Γερμανία

Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης για την επόμενη χρονιά στο 1,2% από το 1,3%,...


Το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας αναθεώρησε προς τα κάτω τις προβλέψεις ανάπτυξης για την επόμενη χρονιά στο 1,2% από το 1,3%, τονίζοντας ότι αυτό οφείλεται στην εξωτερική κρίση και στην περιορισμένη παγκόσμια ανάπτυξη.
Αυτό δείχνει δραματικά μειωμένες προσδοκίες σε σχέση με τις προβλέψεις του υπουργείου τον περασμένο Απρίλιο όταν το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών προέβλεπε ανάπτυξη 2% για το 2015.
Το υπουργείο εκτιμούσε ότι οι εξαγωγές θα αυξάνονταν κατά 3,4% φέτος και κατά 4,1% την επόμενη χρονιά, ενώ οι εισαγωγές αναμενόταν να αυξηθούν κατά 4% φέτος και κατά 5,5% την επόμενη χρονιά.
«Η γερμανική οικονομία πέφτει σε βαθιά εξωτερικά νερά. Οι γεωπολιτικές κρίσεις έχουν αυξήσει την αβεβαιότητα στη Γερμανία και η μέτρια ανάπτυξη βαραίνει τη γερμανική οικονομία», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
Πάντως, ακόμη και οι προβλέψεις για εσωτερική ζήτηση υποβαθμίζονται αναμένοντας αύξηση 1,4% φέτος και 1,7% το 2015.
Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. 12 Οκτ 2014....

    Η διάθεση της γερμανικής οικονομίας χειροτερεύει..Ένας λόγος είναι η κρίση Ουκρανία η αυστηρή λιτότητα στην Ευρωζώνη της αδικίες του Χόνγκ Κόνγκ.. ΒΑΛΤΕ και από δίπλα τους ναζί, τους τζιχατζηστες και τον εμπολα και θα έχετε ένα μίγμα που σκοτώνει την παγκόσμια οικονομία ,οι μεγαλύτεροι οικονομικοί κίνδυνοι είναι πιο κοντά.

    1).Η οργάνωση της βιομηχανίας των χωρών του ΟΟΣΑ και το Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών RWI και IWH μείωσε τις προβλέψεις ανάπτυξης τους για τη Γερμανία ήδη στο 1,5 τοις εκατό. Στην ίδια κατεύθυνση μάλλον θα πάει όλο το έτος… Ιδιαίτερα συναρπαστικό θα είναι στα τέλη του Οκτωβρίου, τα στοιχεία που παρουσιάζονται για το τρίτο τρίμηνο. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Ιούνιο η γερμανική οικονομική παραγωγή συρρικνώθηκε κατά 0,2 τοις εκατό...!!!!

    2).Τίποτα δεν βρέθηκε θετικό για τη Γερμανία για να δει μια μικρή ανάπτυξη , λέει ο Jörg Zeuner, Chief Economist της KfW τραπεζικού ομίλου… Μια νέα πτώση των γειτονικών χωρών είναι πολύ πιθανή . "νομίζω ότι το 2015 η Ευρώπη θα είναι πάλι σε ύφεση."...."Η Ευρώπη είναι ακόμη σε χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά"


    3).Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Γερμανίας είναι η αδυναμία των ευρωπαίων γειτόνων της… "Η Ευρώπη είναι ακόμη χειρότερη ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ από ό, τι πιστευόταν αρχικά," λέει ο Zeuner. "Η μηδενική ανάπτυξη της Γαλλίας και της Ιταλίας είναι το κύριο θέμα."..Το επιχειρηματικό κλίμα στην Ιταλία υποχώρησε τον Σεπτέμβριο στο χαμηλότερο επίπεδο ΑΠΟ την αρχή της κρίσης . Και στη Γαλλία, η ψυχολογία των καταναλωτών παραμένει σε χαμηλό του 86%....

    4).Το όλο πρόβλημα της Ευρώπης είναι ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, η διαπλοκή, οι ανώνυμες εταιρίες ΚΕΛΥΦΟΣ ,και η παραοικονομία....Η Ελλάδα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως η 2η μεγαλύτερη παραοικονομία ΤΟΥ πλανήτη μετά το ΜΕΞΙΚΌ, δεν τολμά να τα βάλει με 50-100 ολιγαρχίες, έτσι φορολογεί αλόγιστα τους πάντες και τα πάντα ,ΟΤΑΝ εμείς ξέρουμε ότι από το 2011 έχουν φύγει 261 δισεκατομμύρια δολάρια σε φορολογικούς παραδείσους του κόσμου…. Οι αριθμοί δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση τον Αθηνών έχουν υπό έλεγχο τις παράνομες χρηματοοικονομικές ροές… Το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει διαρθρωτικές αδυναμίες που το καθιστούν εξαιρετικά επιρρεπείς στη διαφθορά..

    5).Υπάρχουν ανώνυμοι λογαριασμοί, ανώνυμα ιδρύματα και εταιρείες κέλυφος τον οποίον τους πραγματικούς ιδιοκτήτες που κανείς δεν ξέρει Η δεν θέλει να ξέρει η Ελληνικές αρχές δεν συνεργάζονται με Ελβετία, Λουξεμβούργο, Λιχτενστάιν, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ που κατά την άποψη μας είναι οι κυψέλες που μαζεύουν την παγκόσμια νομιμοφανή διαφθορά..

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 Οκτ 2014 - 9:29:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    6).Η αλήθεια που παρουσιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση προς στους ΛΑΟΥΣ της είναι ψεύτικη και τους φορτώνουν με φόρους ΌΤΑΝ οι κυβέρνησης ξέρουν ότι τα χρήματα κλάπηκαν ..

    Οι ΛΑΟΊ δεν το καταλαβαίνουν ακόμα αυτό και είναι φυσικό να αντιδρούν μόνο για τους φόρους , όμως αυτό δεν βγάζει πουθενά αν δεν πιαστεί οπό την ριζά του το κακό, σε αυτό το δρόμο κινείτε η παγκόσμια τράπεζα μαζί με της οι Ηνωμένες Πολιτείες και μερικές Ευρωπαϊκές Κυβέρνησης και ελπίζουμε να μην αργά..


    Για σκεφτείτε σε μια μικρή (πτωχευμένη-κλεμμένη) χώρα όπως είναι η Ελλάδα να υπάρχουν 261 δισεκατομμύρια ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους και τι δυστυχία προκαλεί όταν οι κυβερνώντες παραμένουν μόνο σε διαπιστώσεις και σε ΘΑ…

    Υ.Γ..Φανταστέ την Ελλάδα ως ένα οχυρό με δυο πύλες μια στην ΔΕΞΙΑ πλευρά του και μια στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ πλευρά του, και το όποιο πολιορκείτε από παντού..

    Στην μια πύλη έχουν που έχουν μαζευτεί οι λεγόμενοι ΔΕΞΙΟΙ με τα οφίτσια τους, στην άλλη οι λεγόμενοι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ με τα οφίτσια τους όμως η επίθεση γίνεται από παντού από τον εχθρό , έτσι καταρρέει η ΔΕΞΙΑ πύλη μπαίνει ο εχθρός και λεηλατεί το οχυρό και αντί να τρέξουν από την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πύλη να τους βοηθήσουν λένε στον μουζίκο ΛΑΟ μην φοβάστε εμείς φυλάμε εδώ την ΑΡΙΣΤΕΡΗ πύλη από εδώ δεν θα μπει κανείς !!!!..

    Συνθηκολογούν μερικοί από την ΔΕΞΙΑ πύλη με το εχθρός και ΜΑΖΙ καταλαμβάνουν το οχυρό …καμαρώστε τους στην βουλή και στα τηλεπαράθυρα τι μπούρδες λένε , πόσες φορές έκανες το σταυρό σου; γιατί πας στο Πάπα; Οι άλλοι θα τα σκίσουμε όλα, θα θα θα κ.τ.λ…

    Η αλήθεια όμως είναι ΟΤΙ θα έπρεπε να είχαμε πάει σε εκλογές ΧΘΕΣ, ώστε ο πληθυσμός του οχυρού να είχε απόφαση to τι θέλει ...αυτό το ΈΧΑΣΑΝ οι χθεσινοί και οι σημερινοί κυβερνώντες και αυτό τους κάνει πολύ επικινδύνους… γιατί τους κάνει επικίνδυνους; ΜΑ ΓΙΑ ΤΑ κυβερνητικά ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ …. Ο κ. Ποτάμι γιατί δεν θέλει εκλογές !!! θέλει και αυτός ΟΦΙΣΤΙΑ από το λεηλατημένο οχυρό η κράτα αβάντα να το αποτελειώσουν;

    Η κύρια Μπακογιάννη λέει πολλά, σε άλλα σύμφωνο και σε άλλα διαφωνώ ,όμως είπε ΈΝΑ πολύ σωστό ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ που Όντως οποίοι το έλεγαν παλαιοτέρα τους έριχναν ΠΕΤΡΕΣ, έχω φάει πολλές, για την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ..

    Όμως οι συμβουλάτορες της κύριας Μπακογιάννη θα πρέπει να της θυμίσουν ότι με την σημερινή ηγεσία της ΔΕΞΙΑΣ πύλης και χωρίς εκλογές ΔΕΝ γίνετε αυτό ,νομίζω πολλοί από τον πληθυσμό του οχυρού ότι θέλουν τη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ..

    Όμως κάποιοι θα πρέπει να αφήσουν τον άτυπο κηρυγμένο εμφύλιο και να πάμε σε εκλογές ΣΉΜΕΡΑ ώστε να αποφασίσει και ο πληθυσμός του οχυρού ΤΟ ΤΙ και πως θα γίνει η διάσωση του οχυρού , ώστε να σταματήσει αυτός άτυπος εμφύλιος και πάει ο πληθυσμός ενήμερος στης πολεμίστρες της αναπτύξεις διαφορετικά ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί ΠΙΑ η διάσωση του οχυρού χωρίς λαϊκή εντολή....

    Με ποιους αλήθεια θα κανείς σήμερα ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ;; με ΓΑΠ; με Σαμαρά; με Βενιζέλο; η με αυτούς που κάνουν κάθε ημέρα απόλυτο τηλεπόλεμο για τα οφίτσια τους;

    Με όλη την εκτίμηση κύρια Μπακογιάννη και ΌΛΟΙ οι άλλοι που τα λένε αυτά ΣΗΜΕΡΑ ξεχάστε το ..Αυτά θα έπρεπε να είχαν γίνει ΧΘΕΣ και το ξέρετε και το ξέρουμε ΌΛΟΙ ΠΙΑ…

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση