GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρίστανε την εφοριακό για να ξαφρίσει ηλικιωμένο

Ήταν… καλοδιατηρημένη η 64χρονη απατεώνισσα που πλησίασε έναν ηλικιωμένο σε χωριό των Σερρών κι έτσι εκείνος δεν κατάλαβε ότι δεν θα...


Ήταν… καλοδιατηρημένη η 64χρονη απατεώνισσα που πλησίασε έναν ηλικιωμένο σε χωριό των Σερρών κι έτσι εκείνος δεν κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε να είναι η υπάλληλος της εφορίας, όπως ισχυρίστηκε για να αρπάξει τις οικονομίες του!
Όλα έγιναν το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου, όταν η δράστιδα εμφανίστηκε στο σπίτι του 85χρονου άνδρα και του ανήγγειλε ότι αν δεν πληρωνόταν άμεσα η χρηματική οφειλή που είχε το παιδί του, κινδύνευε με κατασχέσεις. Ο ηλικιωμένος πίστεψε το παραμύθι που του σέρβιρε και της έδωσε τα 2.900 ευρώ που ζήτησε, πιστεύοντας ότι θα έσωζε έτσι το γιο του!
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας που ταυτοποίησαν την δράστιδα αξιοποιώντας πληροφορίες οι οποίες τους δόθηκαν. Δεν τη συνέλαβαν, όμως, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για απάτη, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση