GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσπάθησαν να καλύψουν τον παραλίγο εμπρησμό δικύκλου με κλοπή-μαϊμού Ι.Χ.

Στην παγίδα που πήγε να στήσει ο ίδιος έπεσε ένας 22χρονος... Ειδικότερα, ο νεαρός, μαζί με έναν συνεργό του, προσπάθησαν χθες...



Στην παγίδα που πήγε να στήσει ο ίδιος έπεσε ένας 22χρονος...
Ειδικότερα, ο νεαρός, μαζί με έναν συνεργό του, προσπάθησαν χθες το μεσημέρι να κάψουν το δίκυκλο 44χρονης. Αφού περιέλουσαν το δίκυκλο, που ήταν σταθμευμένο σε πυλωτή πολυκατοικίας, με εύφλεκτο υλικό ήταν έτοιμοι να βάλουν φωτιά, όταν τους αντιλήφθηκε η 44χρονη και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δύο δράστες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν γρήγορα έφυγαν με τα πόδια, αφήνοντας το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν μεταβεί στο σημείο.

Προσπαθώντας να παραπλανήσει τις αρχές, ο 22χρονος μετέβη μετά από λίγο στην αστυνομία, προκειμένου να δηλώσει την δήθεν κλοπή του αυτοκινήτου. Εν τω μεταξύ όμως η γυναίκα είχε καταγγείλει την προσπάθεια εμπρησμού του δικύκλου της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση