GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθηνά κεφάλαια στις χώρες που κάνουν μεταρρυθμίσεις

Η Γερμανία στηρίζει την πρόταση Προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, να ανταμοίβει τις κυβερνήσεις που προχωρούν σε διαρθρω...


Η Γερμανία στηρίζει την πρόταση Προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, να ανταμοίβει τις κυβερνήσεις που προχωρούν σε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις με φθηνά κεφάλαια για επενδύσεις και μεγαλύτερο περιθώριο για μείωση των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σε συνέντευξη στο διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, Reuters, ότι επιθυμεί ένα σύμφωνο ανάπτυξης για την Ευρώπη που θα συνδέει την ανάπτυξη με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού.
«Αυτό το μήνα έστειλα ένα μήνυμα στον. κ. Ντάισελμπλουμ για να του πω ότι συμφωνώ απολύτως με αυτά που είπε σε αυτή τη συνέντευξη σε ό,τι αφορά στη Γερμανία», τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σε δημοσιογράφους φτάνοντας για τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση