GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γεια σου Che GueGianna με τα ωραία σου!"

Δεν άντεχα να μη γράψω τίποτα για το θέμα. Όχι ότι είχα κάτι πρωτότυπο να. προσθέσω ή κάτι ιδιαίτερα ευφυές. Περισσότερο μάλλον...



Δεν άντεχα να μη γράψω τίποτα για το θέμα. Όχι ότι είχα κάτι πρωτότυπο να. προσθέσω ή κάτι ιδιαίτερα ευφυές. Περισσότερο μάλλον ήταν αυτό που λέμε «να τα πω να ξεσπάσω». Γιατί είτε κάτι λιγότερο, είτε κάτι περισσότερο, αυτό νομίζω νιώθει και ένας μέσος πολίτης αυτής της χώρας, ο οποίος εκφράζεται και ξεσπάει με το δικό του τρόπο στις παρέες, στα καφενεία και σε συζητήσεις με φίλους.

Το θέμα γνωστό εδώ και 1-2 ημέρες. Η αντισυστημική Γιάννα. Η επαναστάτρια Γιάννα που λίγο πριν τα 60 της αποφάσισε «βγει στο βουνό» και να αρχίσει το δικό της ανταρτοπόλεμο. Ναι, είναι η γνωστή Γιάννα που ξεκίνησε από τη ΝΔ ως δημ. σύμβουλος κι έπειτα ως βουλευτής. Είχε «την τύχη» να έχει καλοπαντρευτεί και τις 2 φορές μάλιστα. Επιχειρηματίας ο ένας, βιομήχανος ο άλλος. (Οι λιποθυμίες καμιά φορά βγαίνουν σε καλό… για όσους ξέρουν τα κουτσομπολιά της ιστορίας αυτής)

Κι αφού ως Πρόεδρος της διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων τα κατάφερε, έπρεπε να είναι και Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, όπως κι έγινε ύστερα από πιέσεις της ΔΟΕ να αλλάξει την ηγεσία της επιτροπής ο Σημίτης και να κάνει Πρόεδρο τη Γιάννα.

Αγόρασε και μια εφημερίδα του κεντροδεξιού χώρου, αγόρασε κι ένα ρ/σ (επιχειρηματίας χωρίς ΜΜΕ στην ιδιοκτησία του δε γίνεται σε αυτή τη χώρα) κι εντελώς ξαφνικά εκκαθάρισε τις εταιρείες που άνηκαν τα 2 μέσα αυτά (τα σχέδιά της δεν πήγαν όπως έπρεπε μάλλον).

Και πλέον αποφάσισε να επιστρέψει στην επικαιρότητα μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, καθότι πλέον αισθάνεται αντιστυστημική όπως (ΔΕΝ) αποδεικνύει και η ζωή της. Από τις λαμπερές εμφανίσεις με τις εντυπωσιακές καπελαδούρες, τα μεγάλα πούρα και τις διακοπές με πολυτελή γιοτ στο… αντάρτικο.

Μα γίνονται αυτά; Ναι, όλα γίνονται σε αυτή τη χώρα. Δεν είμαι σίγουρος αν γι' αυτό φταίει η Γιάννα και η κάθε Γιάννα. Μάλλον κι εμείς οι ίδιοι έχουμε αφήσει τα περιθώρια, με την κοντή μας μνήμη.

Κι ο Αλέξης γιατί την δέχεται με το τηρεί σιγή για το θέμα; Γιατί να κάνει κάτι διαφορετικό; Eίναι η απάντηση που δίνω εγώ. Με τη στήριξη που του δίνει η Γιάννα καταφέρνει κάτι σημαντικό. Να δείχνει προς τα έξω πως ο επιχειρηματικός κόσμος δεν τον φοβάται πλέον και πως αρχίζει να τον υποστηρίζει (βλέπε ΣΕΒ). Μια χαρά «το πάει το παιχνίδι» ο Αλέξης και μπράβο του.

Αλλά το να ακούμε από τη Γιάννα ότι είναι ότι είναι αντισυστημική (όταν δεν είναι ούτε ο ίδιος ο Αλέξης) είναι άνω ποταμών! Σαν να λέμε… κάνω νηστεία αλλά όχι από το κρέας!

Αυτά τα ωραία από την «Che GueGianna». Τα είπα και ξαλάφρωσα…
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση