GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα, η κεραία παρεμβολής στην Πάρνηθα, και το ελικοπτεράκι (Drome) στο πεντάγωνο συνδέονται!

Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης Ένας μεγάλος αιφνιδιασμός επικρατεί στην ΕΥΠ και στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας,με τα αλλεπάλληλα περι...



Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης

Ένας μεγάλος αιφνιδιασμός επικρατεί στην ΕΥΠ και στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας,με τα αλλεπάλληλα περιστατικά κατασκοπείας και δολιοφθοράς,εναντίον της χώρας μας.

Νέος συναγερμός στο ΓΕΑ , όταν εντοπίστηκε στη Πάρνηθα κεραία που έκανε παρεμβολές στο ραντάρ της Πολεμικής Αεροπορίας με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις να τυφλώνονται τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη που επιχειρούσαν στο Αιγαίο.

Να σημειώσουμε πάντως πως, σύμφωνα με κύκλους της πολεμικής Αεροπορίας, το συγκεκριμένο περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό, δεδομένου ότι σχετίζεται άμεσα και με το θέμα των αναχαιτίσεων τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο. Και αυτό γιατί τα μαχητικά μας κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης αναχαίτισης εχθρικών αεροσκαφών βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με το ραντάρ, το οποίο και τα καθοδηγεί ως προς τα πού κινείται ή βρίσκεται το «εχθρικό ίχνος» προκειμένου να το αντιμετωπίσουν.

Επίσης, στο ενδεχόμενο που νεκρώσει έστω και για λίγο το ραντάρ, τότε, θεωρητικά, δίνεται η δυνατότητα σε εχθρικά αεροσκάφη να μπουν ανενόχλητα στον εθνικό μας εναέριο χώρο χωρίς κανείς να τα εντοπίσει. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε έγινε αυτό το συμβάν, γιατί κύκλοι του υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λένε ότι έχουν εντοπίσει την κεραία σχεδόν πριν ένας μήνα, αλλά αυτό το σοβαρότατο περιστατικό γνωστοποιήθηκε πριν δυο μέρες! Όπου δημοσιεύτηκε από το σύνολο τον ΜΜΕ!

ΤΑ πράγματα ει ναι πολύ απλά! ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Και προσπαθούν να αποτρέψουν, ότι το περιστατικό που έγινε με το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (Drone) στο Πεντάγωνο, δεν έχει καμία σχέση με την κεραία που έκανε παρεμβολές στη Πάρνηθα, αφού δεν συμπίπτει χρονικά το ένα περιστατικό με το άλλο! Μήπως πάνω από το πεντάγωνο δεν πέταξε ένα απλό τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (Drone), αλλά ένα Τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εγχώριας κατασκευής UAV τις κοινοπραξία «KALEBAYKAR»και γιαυτό χρειάστηκαν να νεκρώσουν για λίγο καιρό το ραντάρ στην Πάρνηθα?!

Είναι πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας το ότι η Τουρκία σε τακτική βάση εκτελεί αποστολές επιτήρησης-εντοπισμού στόχων ενδιαφέροντος, όχι μόνο εντός του ελληνικού FIR, αλλά και εντός του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ), καθώς έχει πια εδραιωθεί η πεποίθηση ότι η χαμηλή παρατηρησιμότητα των ΜΕΑ διασφαλίζει τη βεβαιότητα μη εντοπισμού και καταγραφής σε συνδυασμό πάντα με τον Ελληνικό πολιτικό δισταγμό της αναχαίτισής τους.

Τα συγκεκριμένα Τουρκικά UAV καθιστούν θανάσιμη απειλή για τα ελληνικά ραντάρ αεράμυνας. Είναι προφανες οτι η Τουρκια εκεινο το βραδυ Δεν παρακολουθουσε μονο το πενταγωνο! εψαχνε τις θεσεις και τα στρατοπεδα τις αντιαεροπορικης αμυνας που υπαρχουν στην Αθηνα, καθως και για ρανταρ,συστηματα τηλεπικοινωνιας,χαρτογραφηση και αεροφωτογραφηση, στρατοπεδα,κεντρα διοικήσεις και αλλα πολλα! Μαλιστα δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει κατι τετοιο αντιστιχο!

Η Τουρκία εχει δοκιμάζει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη παλιοτερα με πτήσεις σε Έβρο και νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, καταγράφοντας στρατιωτικές θέσεις και οπλικά συστήματα. Πρόκειται για μια νέα πραγματικότητα και απειλή για την Ελλάδα, μαλιστα στο ελληνικό Πενταγώνο το παραδεχτηκαν αυτο το συμβαν, και επισημαίνουν πως εκείνες τις ημέρες εντόπισαν «άγνωστα ίχνη» να πετούν στον εναέριο χώρο του Έβρου και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τι να γραψω και τι να πω, ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ! Υστερα ειμαι εγω αυτος που γραφει μπουρδες και φαντασιες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση