GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από Μάντζαρη! ΞEΣΠΑΣΕ για τις κατηγορίες που δέχεται!

Το καλοκαίρι αποφάσισε να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, κάποιοι όμως συνεχίζουν να τον κατηγορούν ως... πράσινο. Ο παίκτης δεν άντεξ...


Το καλοκαίρι αποφάσισε να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, κάποιοι όμως συνεχίζουν να τον κατηγορούν ως... πράσινο.
Ο παίκτης δεν άντεξε και ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!
Το γεγονός ότι ήθελε να παραμείνει στον Ολυμπιακό και το έδειξε φρόντισε να... θυμίσει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο γκαρντ των Πειραιωτών έδειξε τον μεγάλο στόχο της ομάδας για τη νέα χρονιά, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον μεγάλο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.


Αρχικά, στις δηλώσεις του στην εφημερίδα Goal, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την καλοκαιρινή... περιπέτεια παραμονής του στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι, ψυχοβγαλτικό, κουραστικό, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Πήρα τη σωστή απόφαση και ήταν αυτό που ήθελα από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα επέκτασης του συμβολαίου μου ήμουν θετικός και το έβλεπα σαν κάτι φυσιολογικό. Δεν σκέφτηκα να φύγω από τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως το έδειξα με όλους τους τρόπους. Να μείνουμε υγιείς κι όλα θα πάνε καλά».

Η συνέχεια αφορούσε στον μεγάλο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θέλουμε κι έχουμε ανάγκη να αποδείξουμε ότι η περσινή χρονιά ήταν μια καλή παρένθεση. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και αυτό θέλει ο κόσμος της ομάδας. Οι οπαδοί που μας συναντούν λένε πως θέλουν το πρωτάθλημα, όχι την Ευρωλίγκα ή κάτι άλλο. Όλοι το ξέρουμε και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε ξανά την ομάδα πρωταθλήτρια. Πέρα από ένα δύσκολο καλοκαίρι, μας περιμένει κι ένας δύσκολος χειμώνας».

Κλείνοντας, ο Μάντζαρης δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορεί να πει κανείς ότι έχουμε εύκολο έργο. Ο Παναθηναϊκός αποδυναμώθηκε, άλλαξε πολλούς παίκτες από το ρόστερ του, έχει νέο προπονητή και κάνει μια καινούρια αρχή, ωστόσο είναι ανταγωνιστικός και νομίζω πως θα βελτιωθεί στη συνέχεια».
http://www.redder.gr/mpasket/25281/mantzaris-edeiksa-oti-ithela-na-meino-stoxos-to-protathlima#sthash.Zi20hG6v.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση