GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο μενού του Eurogroup η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα στήριξης

Στην επιβεβαίωση ότι στην συνεδρίαση του Eurogroup θα εξετασθεί ο σχεδιασμός της Ελλάδας για έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης προχώρη...


Στην επιβεβαίωση ότι στην συνεδρίαση του Eurogroup θα εξετασθεί ο σχεδιασμός της Ελλάδας για έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Πιέρ Γκραμένια.
Προσερχόμενος πριν λίγο στην συνεδρίαση του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης ο Γκραμένια ερωτήθηκε για το ποια είναι η άποψη του για το γεγονός ότι η Ελλάδα θέλει να εξέλθει από το πρόγραμμα στήριξης.
«Θα αναμένω τη συζήτηση μέσα (Eurogroup) πριν απαντήσω σε αυτό», ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών του Λουξεμβούργου.
Ο ίδιος τόνισε για τις περιπτώσεις της Γαλλίας και της Ιταλίας πως πρέπει να διαφυλαχτεί η αξιοπιστία του ευρωπαϊκού συμφώνου σταθερότητας, ενώ αναφερόμενος στις διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις είπε πως είναι αναπόφευκτες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση