GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χ. Αθανασίου για υπόθεση ΧΑ: H δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της

Η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και όσοι παραπεμφθούν θα έχουν δίκαιη δίκη, δεσμεύτηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθαν...


Η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και όσοι παραπεμφθούν θα έχουν δίκαιη δίκη, δεσμεύτηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, σχολιάζοντας απόψε από τη Θεσσαλονίκη την πρόταση του εισαγγελέα για παραπομπή στο ακροατήριο των μελών της Χρυσής Αυγής.
“Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και όσοι παραπεμφθούν – αν παραπεμφθούν – θα έχουν μια δίκαιη δίκη, όπως απαιτεί το Σύνταγμα, το κράτος δικαίου και η Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”, τόνισε ο υπουργός στο περιθώριο ημερίδας, με θέμα “Θεσμοί σε Κρίση”, που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ.
Ο κ. Αθανασίου αναφερόμενος στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είπε ότι η προδικασία έφθασε στο τέλος και με την ολοκλήρωση της προανάκρισης γίνεται η πρόταση του εισαγγελέα στο Συμβούλιο Εφετών προκειμένου για να παραπεμφθούν σε δίκη άτομα, εφόσον υπάρξουν αδικήματα. “Η Δικαιοσύνη κάνει το έργο της ανεξάρτητα χωρίς να επηρεάζεται και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης είναι ζηλευτή, πράγμα που αναγνωρίζεται από όλους του Ευρωπαίους εταίρους μας”, επισήμανε.
Σχολιάζοντας εξάλλου τις καταγγελίες στελεχών της Χρυσής Αυγής, που υποστηρίζουν ότι η Δικαιοσύνη επηρεάζεται από τα πολιτικά κόμματα είπε ότι αυτές οι απόψεις έχουν στόχο να παραπληροφορήσουν τους πολίτες. “Αυτά που ακούστηκαν από ορισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι η Δικαιοσύνη επηρεάζεται από την πολιτική εξουσία είναι εκ του πονηρού και είναι περιττό ακόμα και να τα διαψεύδει κανείς, γιατί παραπληροφορούν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη”, κατέληξε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Από διαπίστωσης πάτε όλοι καλά μα ΟΛΟΙ..

    Τι κάνατε τόσα χρόνια διακοπές σε κότερα διαφορών φίλων σας;; έτσι εκπαιδεύσατε και τον ΛΑΟ σας...και συνεχίζετε...

    Η διαφθορά και ΣΗΜΕΡΑ χτυπάει κόκκινο ο πλούτος συγκεντρώνετε σε ΛΙΓΟΥΣ το ΔΝΤ σας λέει ΩΜΑ ότι το χρέος της Ελλάδος θέλει κούρεμα ,,ΆΛΛΑ και ξήλωμα την πυραμίδας από την ΚΟΡΦΉ, διυλιστήρια, παράνομες χορηγίες, χαρισματικές διατάξεις κ.τ.λ για τους ημέτερους η ΜΕΡΓΚΕΛ σήμερα.. είναι η μεγαλύτερη κομπιναδόρος του πλανήτη τυχαίο ΉΤΑΝ ότι την παρακολουθούσαν οι Αμερικανοί; ΤΥΧΑΙΟ; δεν νομίζω...

    Ξέρετε τι θα πάθετε ;; θα συγκεντρώνετε ΌΛΟ το μίσος επάνω σας και σε λίγο καιρό θα συνασπιστούν και θα σας κυνηγούν από δεξιούς-κέντρο δεξιούς , κεντρώοι, σοσιαλιστές, αριστεροί, κομουνιστές, Χρυσαυγιτες μέχρι ακραίους αριστεροί...μπορεί να μην συμμετέχουν οι ηγεσίες τους άλλα από κάτω η μάζα Βράζει...συμβαίνει σε ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΈΝΩΣΗ και οι νοήμονες το ξέρουν ..

    ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ της ευρωπαϊκής ένωσης τι κάνει; το ζητούμενο που το πάνε θα επιβάλουν ευρωπαϊκή ΧΟΎΝΤΑ;...που πάμε δηλαδή;..θα ζούμε συνεχώς κάτω από μια ευρωπαϊκή τρομοκρατία..

    Σήμερα βλέπετε είναι εύκολο με την τεχνολογία το ΝΈΟ αντάρτικο πόλεων να γίνει με άλλα ΟΠΛΑ με νέα ΟΠΛΑ Π.Χ(μη επανδρωμένα ελικοπτερακια η δεν ξέρω ΤΙ ΑΛΛΟ διαθέτη και η άλλη πλευρά)...

    Συγκεντρωθείτε ΟΛΟΙ ΣΑΣ. οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι ΠΑΝΤΟΥ ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..

    Μπούτζουκας Θεόδωρος Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση