GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Δούρου για τις καθαρίστριες: "Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν!"

"Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν" δήλωσε η Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Αντέννα και χαρακτήρισε κατασκευασμένο δημο...

"Εγώ δεν δεσμεύτηκα για τίποτα και σε κανέναν" δήλωσε η Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Αντέννα και χαρακτήρισε κατασκευασμένο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ότι δεν προσέλαβε τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών στην περιφέρεια και ενέκρινε νέα σύμβαση με ιδιωτική εταιρία.
"Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν", υπογράμμισε η κ. Δούρου.

Η κ.α Δούρου χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως προσωπική επίθεση σε βάρος της, επισημαίνοντας το γεγονός ότι συνέπεσε με τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αττική. Την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει "ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία" και πως "από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα", η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει "μια κατασκευή", σημείωσε η Ρένα Δούρου.

"Τι μάς ζητάνε να κάνουμε προσλήψεις στην περιφέρεια;" διερωτήθηκε η κ. Δούρου. "τι μού ζητάνε να κάνω προσλήψεις; να προσλάβω στην περιφέρεια τις καθαρίστριες; αυτό θα ευτέλιζε τον αγώνα τους τον οποίο εξακολουθώ να στηρίζω ολόψυχα και ζητώ τη δικαίωσή τους… εγώ δεν δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι θα κάνω προσλήψεις. Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από ανθρώπους που έχουν κάνει σημαία την παραπληροφόρηση" πρόσθεσε.

"Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση", είπε.

Σημειώνεται ότι η "λάσπη" εναντίον της Περιφέρειας Αττικής βασίστηκε σε μία πρόταση, εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής και όχι σε απόφαση, σε σχέση με τον διαγωνισμό, όπως φαίνεται και στο έγγραφο που παραθέτουμε. Το δημοσίευμα έρχεται ως αντιπερισπασμός για τη δύσκολη θέση που έχει έρθει ο Γ. Σγουρός μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που μαρτυρούν την ανυπαρξία των αντιπλημμυρικών έργων από την προηγούμενη αρχή της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι "για λόγους επικοινωνιακούς δεν κλήθηκε η περιφέρεια Αττικής", επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά καθώς και πάλι δεν είχε κληθεί η περιφέρεια Αττικής σε σύσκεψη για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου.

Η Ρένα Δούρου δεν κλήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση στο υπ. Εργασίας υπό τον Πρωθυπουργό, σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο η περιφερειάρχης Αττικής δεν προσκλήθηκε λόγω της "ταχύτητας των γεγονότων" δεν προσκλήθηκε.

"Το θέμα των αποζημιώσεων των πολιτών δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο μικροπολιτικής", δήλωσε η περιφερειάρχης Αττικής και υπενθύμισε το πολιτικό παιχνίδι σκοπιμοτήτων με τις αποζημιώσεις των πολιτών στην Ηλεία.

Κατήγγειλε επίσης την προσχηματική καθαρά επικοινωνιακή επίκληση για συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων και των φορέων καθώς αφορά μόνο το θέμα του προέδρου της Δημοκρατίας και όπως σημείωσε η κυβέρνηση δεν επιδέχεται καμία συνεργασία και συντονισμό όταν δοκιμάζονται τόσο πολύ οι συμπολίτες μας, όπως για παράδειγμα στο Καματερό που έχουν πληγεί για δεύτερη φορά μέσα σε 14 μέρες.

Τέλος, αιτήσεις αποζημιώσεις για τις επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλονται στην αυτοτελή Διεύθυνση Περιφέρειας στα τηλέφωνα 213 2063663, 213 2063665. Για την κάλυψη των πρώτων αναγκών των πολιτών σε οικοσυσκευές αρμόδιοι είναι οι Δήμοι σε συνεργασία με το υπ. Εργασίας.

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.28 Οκτ 2014, 12:48:00 π.μ.

    Κοκορομαχίες!!
    Ο ένας εναντίον του άλλου. Αντί να κάτσουν όλοι μαζί και να βρουν, την λιγότερο επαχθή για τον κόσμο, λύση.
    Μετά από αυτό, πώς και σε τί μπορεί να ελπίζει ο απελπισμένος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση